Laddar meny
video

Atea Anywhere

Atea har skabt noget, der gør det nemt og enkelt for dig og dine kolleger, at mødes diskutere og udveksle tanker samt ideer. Uanset hvor I befinder jer henne. Vi kalder det Atea Anywhere. Og det virker!

Atea Anywhere bringer mennesker sammen. Får du det bedste ud af din virksomheds menneskelige kapital?

Menneskelig kapital er nøglen til at få forretningen til at udvikle sig, og dine medarbejderes trivsel er afgørende for din virksomheds fremtidige vækst. Atea Anywhere bringer dine medarbejdere sammen ved at samle al kommunikation og samarbejde i én platform.

 

Atea Anywhere er baseret på Cisco teknologi og samler al kommunikation i én cloud baseret platform: telefoni, tilstedeværelse, chat, video og møde - det hele leveres til dig som en service.

Løsningen er baseret på en skalérbar og sikker platform, som i vidt omfang kan tilpasses forskellige behov. Du vælger hvilke servicepakker, du har behov for og ønsker at anvende, og betror Atea at få samarbejdet til at virke i din organisation.

Bedst i test

Atea Anywhere er fremtidens videoplatform, hvilket det anerkendte svenske magasin "Telekom I Dag" konkluderede, da de testede Atea Anywhere mod de andre aktører på markedet. Atea Anywhere vandt på stort set samtlige parametre og naturligvis sammenlagt.

Hvilken Anywhere løsning passer dig bedst?

 

Anywhere Basis

Opkaldskontrol og komplet UC-funktionalitet for medarbejdere med kun én enhed.

Anywhere Udvidet

Opkaldskontrol og komplet UC-funktionalitet for medarbejdere med flere enheder og klienter.

Anywhere Mødelokale

Opkaldskontrol for video i mødelokaler samt integreret videokonferencemulighed på mødelokalernes skærme.

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer