Spring til indhold

Atea Live

Gik du glip af et af vores Atea Live events? Her kan du gense eller gå på opdagelse blandt vores afholdte Atea Live webinarer. God fornøjelse!

Atea LIVE: Styrk samarbejdet i en hybrid hverdag

Dette Atea Live er skræddersyet til de virksomheder og organisationer, der endnu ikke har oplevet den hybride arbejdsplads som en uomtvistelig værditilførsel – hverken i form af styrkede kunderelationer eller mere tilfredse medarbejdere. 

Hos Atea er vores erfaring, at de manglende gevinstrealiseringer ofte skyldes, at alle medarbejdere er forskellige. Det skal du tage højde for i din implementeringsstrategi. Ikke mindst på tværs af generationer er der forskel på den måde, vi benytter digitale samarbejdsværktøjer. 

På samme måde skal virksomheder i dag både kunne omfavne møder i virtuelle og fysiske miljøer. Begge stiller krav til differentieret kommunikation. 

Hvordan du mest effektivt implementerer og aktiverer digitale samarbejdsværktøjer i den hybride hverdag, får du serveret på Atea Live – alt sammen leveret af eksperter, leverandører og virksomheder, der selv har realiseret gevinsten af deres investeringer. 

 

Skru ned for energikrisen – sådan bliver data & IoT din energioptimerende redningskrans​

Selvom de stærkt forhøjede energiudgifter rammer alle virksomhedstyper, er kun få organisationer i stand til at identificere og visualisere de store strømslugere i den daglige drift – herunder i bygningsdriften.​

Dermed går vi som samfund glip af enorme besparelser i form af energioptimeringer. Den gode nyhed er, at vi på baggrund af intelligent bygningsdrift, data management og IoT har en unik mulighed for at etablere en ‘energy-baseline’ og visualisering, der kan igangsætte varige adfærds- og kulturændringer.

 

Oplev hvordan, du skal sikre dig udadtil - og ikke mindst indadtil - før din organisation bliver ramt af et ransomwareangreb.​

Når din virksomhed bliver angrebet, er din responstid en af de vigtigste faktorer i et godt beredskab. Derfor definerer dine forberedelser i dag, hvordan du er i stand til at agere, når hele virksomheden er låst og eksistensgrundlaget truet.

 

Atea Live: Dit datacenter er nøglen til en bæredygtig fremtid​

Data er forudsætningen for innovation

IM

 

På vej mod det grønne datacenter

Atea Live

 

Cloud-rejser med erfaring og holdning

Den hybride arbejdsplads – er din virksomhed gearet til fremtidens medarbejdere…?

 

 

OT​ - det oversete element i cybersikkerhed​OT

 

Atea Live: Sådan kan din virksomhed blive ramt i 2022

Atea Live: Fremtidens virksomhed i en hybrid virkelighed

Cloud Security – hvordan løfter og skalerer vi sikkerhed med cloud i en post-corona-æra?