Spring til indhold
Tilbage til Atea Live

Atea Live: Den Hybride Arbejdsplads

SimCorp: Når 1800 medarbejdere skal omstilles til en ny virkelighed

Med en målrettet strategi for virksomhedens digitale transformation har SimCorp formået at skabe en arbejdsplads i digital topform med optimale vilkår for samarbejde på tværs af mere end 20 forskellige kontorer og 146 partnere world wide. Lyt med, når SimCorp deler indsigter og learnings fra rejsen.

Udenrigsministeriet: Når verden lukker sig og kontakten skal opretholdes

Da verden lukkede ned i starten af 2020 eksploderede antallet af onlinemøder og events hos Udenrigsministeriet. 103 danske repræsentanter globalt og deres eksterne samarbejdspartnere, som dækker alt fra små lokale offentlige og statslige organisationer og NGO´er til internationale organisationer som UN, UNDP og UNICEF, samt en lang række private, der varetager opgaver inden for eksport, innovation, internationalisering og investeringsfremme – udfordringen var til at få øje på, og løsningen akut. Udenrigsministeriet deler erfaringer fra processen og fortæller om de muligheder den valgte platform har givet.

Fremtiden tvinger os til at rykke et level op i livets computerspil

Choose Your Own Device

”Giv medarbejderne frihed til selv at vælge”: Fremtidens arbejdsplads. Få indblik i hvordan virksomheder skal supporter medarbejderne, når de har forskellige krav og behov til deres arbejdsudstyr. Derudover få svar på hvordan man som virksomhed kan understøtte den nye virkelighed, hvor flere og flere arbejder mere hjemmefra.

Device bæredygtighed

Få en større forståelse for det miljømæssige aftryk af vores devices, og en diskussion af hvilket ansvar vi har på tværs af værdikæden. Hvad kan vi som brugere gøre for at sikre at at udstyret bliver genbrugt samt hvad kan virksomheden gøre på et praktisk og strategisk plan.

 

Mere inspiration fra Atea Lives Keynote speaker, Anne Skare Nielsen

Til de frivillige, de godhjertede, de rebelske og de visionære.

Og til dig, der er røvtræt af, at vi gør som vi plejer.

 

Fremtidssans

Tilbage til Atea Live