Spring til indhold
Tilbage til Atea Live

Atea Live: It-sikkerhed – sådan kan din virksomhed blive ramt i 2022

Erhvervsstyrelsen udgav i september 2021 rapporten ”Digital sikkerhed i danske SMV’er”, som beskriver den situation mange danske virksomheder står overfor.  

På dette Atea Live event kan du høre om hovedtrækkene i rapporten, hvilke muligheder du har, for at beskytte din virksomhed, samt hvordan du kan komme hurtigere ovenpå efter et angreb. 

 

Vi vil også gennemgå de 6 mest hyppige udfordringer som sikkerhedsansvarlige står med i 2022. 

Du kan, naturligvis, også høre om Atea's bud på hvordan vi kan hjælpe dig. Vi har udvalgt 2 services som kan afhjælpe en del af disse findings. 

Digital sikkerhed

Erhvervsstyrelsen udgav i september 2021 rapporten ”Digital sikkerhed i danske SMV’er", som beskriver den situation mange danske virksomheder står overfor. På dette indlæg kan du høre om hovedtrækkene i rapporten, hvilke muligheder du har, for at beskytte din virksomhed, samt hvordan du kan komme hurtigere ovenpå efter et angreb

Kig i krystalkuglen - sikkerhedsudfordringer i 2022

Claus Jensen-Fangel vil fortælle om de største udfordringer en sikkerhedsansvarlig står overfor i 2022, og giver et bud på, hvad CISO skal være særligt opmærksom på for at navigere virksomhederne sikkert og styrket gennem 2022.

Atea Managed Security Services 

Atea har succes med Endpoint Security as a Service, fordi den er nem at bruge, hurtig at tage i brug og forbedrer sikkerheden væsentligt for virksomheden. Vi kalder den Atea Cloud Endpoint Security (ACES). Lars Kryger vil give en introduktion til ACES.

Atea Managed Security Services – Visibillitet

Liv Stubbe Teglbjærg er sikkerhedsspecialist i IBM Security. IBM Security er den største sikkerheds leverandør med globalt omfang og ekspertise på tværs af 15+ industrier. Liv vil give et indblik i et af IBM’s strategiske produkter, IBM QRadar SOAR, som bl.a. understøtter Ateas SOC services, samt diskutere det gode samarbejde mellem Atea og IBM, til fordel for kunderne. Lars Kryger, Managed Security Services, vil fortælle om, hvilke services Atea tilbyder og hvordan du kan lade Atea være din vagthund og reagere på alarmer fra din infrastruktur.

6 udfordringer du som CISO skal holde øje med i 2022

Tilbage til Atea Live