Spring til indhold
Tilbage til Atea Live

Atea Live: Sikkerhed i OT-miljøer

Se eller gense Atea Live, hvor vi fokuserer på OT-sikkerhed og gennemgår nogle af de OT-sikkerhedsproblematikker, som virksomhederne står i netop nu. Flere af de førende leverandører på markedet deltager i diskussionerne og kommer med praktiske forslag til, hvordan disse problemer kan løses, så vi både opnår et mere sikkert miljø og bedre synlighed for, hvad der rent faktisk foregår.   

Mød specialister fra Trend Micro, Palo Alto og Tenable samt Ateas egen sikkerhedsarkitekt. Tilsammen vil de gøre deres til, at du får brugbar viden og konkrete værktøjer med hjem fra dagen. 

Atea Live: OT-Sikkerhed hos Brdr. A&O Johansen 

Få opdateret og operationel viden, der sikrer, at din OT-sikkerhed spiller ind i virksomhedens samlede sikkerhedsstrategi. Hør oplægget fra Henning Mortensen, der i dag arbejder som CISO og IT-sikkerhedschef hos Brdr. A & O Johansen. Tidligere har han arbejdet som chefkonsulent for IT-sikkerhed hos Dansk Industri.​ 

Hør bl.a. om:​ 

  • Vigtigheden af at bygge høj OT-sikkerhed​ 
  • Overvejelser bag OT-sårbarheder og hvorfor man har opprioriteret området hos Brdr. A & O Johansen​ 
  • Hvorfor gå efter at bruge IEC62443-standarden? 

 

 

Atea Live: Mød Trend Micro, Palo Alto og Tenable om OT Sikkerhed

Cyberangreb og ransomware er blevet et stort problem for alle organisationer med OT-miljøer. Risikoen for produktionsstop og nedbrud pga. cyberangreb er i kraftig vækst. Hør hvordan Trend Micro, Palo Alto og Tenable på hver deres måde kan beskytte din organisation. 

 Atea Live: Paneldebat om OT-Sikkerhed 

 

Ateas Security Evangelist, Claus Jensen-Fangel, byder op til dans og en god snak om sikkerhed i OT-miljøer med tre af vores stærke partnere på området: Trend Micro, Palo Alto og Tenable. 

OT - Det oversete element i cybersikkerhed

Tilbage til Atea Live