30-01-2019

Cisco Live 2019 – Årets Opening Keynote: Imagine Intuitive

Med ordene ”Imagine Intuitive” har Cisco inviteret 16.000 kunder og samarbejdspartnere til den årlige Cisco Live kundekonference i Barcelona. En konference, der for alvor lægger byggestenene til vores digitale fremtid. Atea er selvfølgelig til stede, og deltagerne benyttede tirsdag formiddag til at blive inspireret med nye tanker, nye idéer og ikke mindst de nyeste lanceringer fra Cisco.

cisco live 2019

 

”Det var virkelig teknisk i år” udbrød en deltager lige efter keynoten var afsluttet, så her vil vi bringe den knapt så tekniske version af årets opening keynote på Cisco Live.

 

cisco live 2019 speaker

“As technology continues to change the future of business and humanity, Cisco remains at the forefront of the digital transformation era.” - David Goeckeler, Cisco Systems Inc.

Coldplay og Blade Runner

Dæmpet belysning, jonglører og en højteknologisk cellist med nok computerkraft til at dække alle instrumenter på Coldplays hit "Viva La Vida". Åbningsshowet på årets Cisco Live understøttede fint Ciscos vision om at bygge bro til det mulige – the bridge to possible.

 

Med denne bro som udgangspunkt indtog Ciscos EMEAR marketingdirektør, Jeremy Bevan, scenen og benyttede en analogi til Blade Runner filmen fra 1982 til at beskrive, hvordan ”Imagination” er den vigtigste ingrediens, når Cisco ønsker at forbinde mennesker, steder og nye idéer til at skabe det mulige. Scenen var sat til årets opening keynote, David Goeckeler, Executive Vice President and General Manager, Networking and Security Business, Cisco Systems, Inc.

 

Genopfinder netværket

Traditionelt netværk er ikke bygget til at klare nutidens udfordringer. Virksomhedernes løbende ekspansion i skyen og udvikling af applikationer alle steder og hele tiden skaber et miljø, hvor CIO’s skal håndtere stadig større og større krav til netværk, data og ikke mindst sikkerheden.

 

Med ”Reinvent Network” som hovedoverskrift, fortalte David Goeckeler, hvordan it-arkitektur skal genopfindes og tilpasses den nye virkelighed og forbinde alle dele af netværket i en integration, hvor sikkerheden er i højsædet. Denne genopfindelse af netværket har Cisco foreløbigt kastet sig ud i med tre nyheder. 

Tre nyheder på årets Cisco Live

”The Data Center needs to go anywhere the data is”. Eller sagt med andre ord; vores opfattelse af det traditionelle datacenter bliver i fremtiden udfordret gennem ny teknologi. Med dette budskab blev sløret løftet for de tre nyheder:

 

  • ACI Anywhere
  • HyperFlex Anywhere
  • CloudCenter Suite (blev ikke gennemgået på præsentationen)

 

Consistent policy, management and flexibility. Med ACI Anywhere fortsættes udviklingen af ACI til også at omfatte public cloud. Dermed bliver ACI-løsninger, såsom ensartede politikker, single-pane-of-glass management og visibility, snart tilgængelige på AmazonWeb Services, Google Cloud Platform og Microsoft Azure.

 

Extend hyperconvergence to the edge. HyperFlex Anywhere udvider Ciscos HyperFlex platform fra kernen til the edge. Med den nyeste version af HyperFlex tilbyder Cisco en unik og innovativ platform, som er designet til at imødekomme de krav, der stilles for at implementere HCI helt ud til den yderste del at netværket globalt.

Intent-Based Multi Domain Architecture

David Goeckeler afsluttede sin åbningspræsentation med ordene:

”Only Cisco is building Intent-Based Multi Domain Architecture that securely connects any user, on any devise, on any network to any application."

Derefter ønskede han alle en fantastisk Cisco Live og forlod scenen til musik, der sendte gæsterne tilbage til Blade Runners storhedstid med toner, der mindede om Depeche Mode, Kraftwerk og Jean Michel Jarre. Cisco Live 2019 var åbnet og 16.000 deltagere var klar til at gå på opdagelse og fordybe sig i de nyeste løsninger og produkter. 

 

 

Fakta om Cisco Live 2019
  • 28. januar til 1. februar 2019
  • 16.000 deltagere (ca. 2% af dem er danskere)
  • 130 udstillere/partnere