07-05-2019

Fem trin til sikker email

Cybertruslerne udvikler sig hele tiden. Særligt virksomhedens og medarbejdernes email konti er sårbare over for mail-svindel, phishing og malware. Følg tjeklisten og beskyt dig selv, virksomheden og dine kollegaer.

Følg tjeklisten før dine emails belaster virksomheden

 

Få fuld gennemsigtighed

#1 - Få fuld gennemsigtighed

Perimeter-sikkerhed er ikke nok. I dag skal du også vide, hvor udefrakommende emails kommer fra, og hvad de indeholder, når du er på virksomhedens netværk. Hvis det allerede er gået galt, kan it-afdelingen med et såkaldt retrospektivt sikkerhedsværktøj ”spole tiden tilbage”, og se hvor og hvordan malwaren kom ind i netværket. Via værktøjet kan du fx få svar på spørgsmål såsom: Hvilken bruger klikkede på det inficerede link, og hvordan spredte malwaren sig videre i netværket? Et retrospektivt sikkerhedsværktøj giver dig fremadrettet mulighed for at se og inddæmme trusler fra samme type malware på tværs af dit servermiljø - selv sofistikerede angreb, der udvikler sig over tid, kan på denne måde blive uskadeliggjort.

 

automatisering

#2 - Automatisér din løsning

Når malware infiltrerer dit netværk, kan et automatiseret, retrospektivt værktøj finde og inddæmme malware, før der opstår alvorlige skader. Via intelligent overvågning og analyse kan du opdage polymorf malware, der ændrer karakter og angrebsmetode undervejs, såvel som få udfærdiget konkrete omdømmeanalyser af mail-afsenderne og prioritere løsninger – helt automatisk.

 

beskyttelse mod bec

#3 - Beskyt mod BEC

Kriminelle udnytter sociale interaktioner sammen med psykiske kneb, der narrer modtageren til at udføre en skadelig handling (såkaldte Business Email Compromise-trusler). I dag er det derimod også muligt at narre BEC-truslerne ved at benytte en kombination af brugeruddannelse, validering og integration af svært tilgængelige brugeridentiteter og it-overvågning, der sikrer, at sikkerhedspolitikkerne omkring afsendere og modtagere af emails bliver overholdt.

 

data lækage

#4 - Fokusér på datalækage

Reducér risikoen for at kritiske data forlader netværket - ved et uheld eller pga. skadelige emails. Brug indholdsbevidste, politikbaserede datatabs-forebyggelse, scanning af udgående emails, indholdskryptering og intelligent begrænsning på antallet af sendte emails.

 

 

kryptering af emails

#5 - Brug kryptering på tværs af virksomheden

Beskyt din virksomhedskommunikation og overhold compliance-krav og lovgivning med flerlags kryptering. Avancerede krypteringsnøgletjenester beskytter økonomisk, personlig og intellektuel ejendom med modtagerregistrering, autentifikation og kontrol med antallet af modtagere pr. email.

 


 

Skal vi optimere din email-sikkerhed?

Vi samarbejder med en bred vifte af markedets førende producenter inden for mail-sikkerhed. Derfor kan vi - som de eneste i Danmark - rådgive din virksomhed på tværs af de producenter og teknologier, som specialiserer sig inden for sikker e-mail og kryptering af mail.