It-medarbejdere i USA siger ”ja tak” til mikrochip i hånden

2017-07-26

Teknologi-virksomheden Three Square Market tilbyder nu, som de første i USA, medarbejderne gratis mikrochip-implantater. Oplev fænomenet ’Biohacking’ live på årets Atea IT EXPO.

”Hvis vi ikke skulle gøre det, hvem skulle så?”

 

Nogenlunde sådan synes holdningen at være blandt medarbejderne hos it-virksomheden Three Square Market i Wisconsin, USA.

Ifølge The New York Times har hele 50 ud af virksomhedens 80 ansatte sagt ”ja tak” til at få implanteret en mikrochip på størrelse med et riskorn mellem tommel- og pegefinger.

 

"Jeg har været 100 % positiv lige fra starten," siger Sam Bengtson, softwareingeniør hos Three Square Market og fortsætter:

"I løbet af de næste fem til ti år vil det her blive noget, man ikke ser skævt til, og som vil blive mere og mere normalt. Desuden er jeg typen, der hurtigt hopper med på nye ting - bare så jeg kan sige, at jeg havde det først.”

Mikrochip-teknologi på Atea IT EXPO 2017

Med mikrochippen kan medarbejderne efterfølgende få adgang til deres arbejdsplads og betale i kantinen ved at føre hånden over en scanner.

Three Square Market er den første virksomhed i USA, der tilbyder medarbejderne digitale implantater i kroppen, som i øvrigt er blevet godkendt af de amerikanske sundhedsmyndigheder.

Ledelsen i Three Square Market har indgået en aftale med den svenske virksomhed Biohax International, som skal forestå selve implanteringen.

 

På Atea IT EXPO 2017 kunne du opleve CEO for netop Biohax International, Jowan Österlund.

 

Her viste han, hvordan implanteringen i menneskekroppen foregår, og han fortalte om, hvorfor han har viet sit liv til ’Biohacking’, der omdanner almindelige mennesker til "superhumans" ved hjælp af digitale implantater. Svenskeren er dermed ’first mover’ i en branche, der oplever stigende efterspørgsel.

 

 

 

Læs hele artiklen fra The New York Times her