Laddar meny

Borger i eget hjem - forebyggende

Forskning i pleje af egen sygdom i eget hjem via Telemedicin viser, at borgeren oplever øget kontrol, øget tryghed, øget frihed og øget opmærksomhed på symptomer.

Apps og telemedicin for mindre indlæggelsestid

Telemedicin er en mulighed for at nedbringe indlæggelsestiden for en patient. Man kan med fordel forlænge borger/patient i eget hjem med forebyggende behandling via Telemedicin. Det kan være via målinger som indsendes til sundhedsvæsenet, rehabilitering via video eller specialudviklede træningsprogrammer/apps og mulighed for videomøder/konsultation med sundhedsfagligt personale.

TeleKit til TeleCare Nord

Atea har leveret TeleKit til TeleCare Nords godt 1400 borgere. Herunder hardware, klargøring, kalibrering og parret hardwaren via bluetooth, mobile device management, asset management, opsætning- og nedtagning hos borger samt genklargøring af udstyret. 

Læs mere om TeleCare Nord projektet

Forebyggende behandling omfatter også overvågning af datamålinger via andre typer devices som fx smartwatches m.fl.

Overvågning af syge eller svage borgeres adfærd i eget hjem, på plejehjem eller på en sengestue er også mulige områder at optimere på i forhold til borgers og pårørendes tryghed og ikke mindst besparelser i forhold til ressourcer i sundhedsvæsenet.

Læs case fra Hammel Neurocenter:

Teknologi der giver bedre patientsikkerhed

Inddragelse af pårørende

Som pårørende er det naturligvis vigtigt, at man kan følge sygdomsforløbet hos ens nærmeste. Det er en udfordring i dag, da man ofte skal tage fri fra arbejde for at deltage, og måske bor i en anden landsdel eller i udlandet. Nu er det muligt at deltage i diverse konsultationer og møder med læger eller under stuegang via videokommunikation. Pårørende kan følge med via deres smartphone, uanset hvor de befinder sig.

Atea kan hjælpe med at sammensætte tekniske løsninger, der indfrier disse behov.

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer