Laddar meny

Video og møderumsløsninger

Vores løsninger strækker sig fra video­konferencer og indretning af komplette møderum til interaktive tavler og intelligente informationssystemer.

Samarbejde via videoopkald

Video Collaboration vinder indpas overalt og bidrager til hurtig etablering af en tillidsfuld dialog med dine kolleger, kunder og forretningspartnere. Mimik og kropssprog udgør en stor del af kommunikationen og dialogen mellem mennesker, og med video kan vi hjælpe din virksomhed med at bringe disse aspekter i spil, uanset hvor dine vigtigste samarbejdspartnere befinder sig.

Løsningerne spænder over alle typer videomøder; fra bestyrelseslokalet til medarbejderens personlige video på smartphones - internt i virksomheden eller med kunder og samarbejdspartnere. Alt efter din virksomheds behov kan vi opbygge løsningerne fleksibelt i et mix af On-premise og Cloud-løsninger.

Vi mener, at Collaboration løsninger generelt og video i særdeleshed er afgørende for opbygning af tætte samarbejdsrelationer mellem virksomhedens medarbejdere, kunder og partnere. Video Collaboration er dermed én af de teknologier, der bidrager til at styrke virksomheden og dens vækstmuligheder i en ”business” virkelighed.

Møderumsløsninger

Atea kan integrere professionelt AV-udstyr, der giver en brugervenlig og effektiv løsning i auditorier og møderum. Vi anvender den seneste teknologi fra de førende leverandører og hjælper gerne med at integrere en rumstyringsløsning sammen med både eksisterende og nyt udstyr.

Via rumstyringsløsninger vil der være en overskuelig og brugervenlig betjeningsflade til det avancerede udstyr, så man kan koncentrere sig om budskabet og ikke skal lede efter fem forskellige fjernbetjeninger for at få startet en præsentation.

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer