Laddar meny
Surface Pro

”Den er let, den er lynhurtig, og så er designet jo superfedt”

22-årige Mathilde Wiberg, der læser jura på Københavns Universitet, sætter stor pris på den fleksibilitet, en Microsoft Surface Pro giver hende.

Når man læser jura – et af de tungeste studier man kan forestille sig – er der hverken tid eller overskud til at gå ned på udstyret. Det skal være brugervenligt, det skal holde til at blive brugt flittigt, og det skal være fleksibelt. Mathilde Wiberg, der er i gang med sit tredje år på jurastudiet, er derfor meget begejstret for sin Microsoft Surface Pro 3, som hun har haft, siden hun begyndte på Københavns Universitet.

 

”Den kan det hele, er flot og lækker og kan følge fuldstændig med,” siger Mathilde Wiberg.

Microsoft Surface Pro har den fordel, at man kan klikke tastaturet af, så den fluks bliver til en tablet. Selve computeren vejer under end ét kilo – og dermed mindre end de fleste af bøgerne på studiet.

”Lige da jeg fik den, tænkte jeg: 'En tabletcomputer? Kan den leve op til det, jeg skal bruge den til?'. Det kan den. Jeg har aldrig haft så hurtig en computer. Og den er jo også flot. Selv om det ikke er direkte relevant, betyder det da også noget for mig, lige som det er et kæmpe plus, at jeg nemt kan have den under armen eller i tasken,” siger 22-årige Mathilde Wiberg.

Mest en computer

Mathilde Wiberg er ikke i tvivl: Når hun om ikke så længe skal i gang med sin store bacheloropgave bliver det også med Surface Pro som loyal makker. ”I min optik er det en rigtig computer – som så har den bonus, at den kan ændres til en tablet,” siger hun.

Mathilde Wiberg, der ved siden af studiet arbejder som studentermedhjælper i Justitsministeriet, benytter sig ofte af muligheden for at til- og frakoble tastaturet. Når man bruger computeren i rigtig mange timer hver dag, er det afgørende, at kunne arbejde på forskellige måder.

”Jeg tager hammermange noter til forelæsninger og seminarer, og så er det rart at have et ordentligt tastatur. Men når vi så får feedback fra underviseren bagefter oppe ved tavlen, kan jeg klikke tastaturet af, mens de andre må stå og balancere med deres laptops. Det samme gælder i gruppearbejdet, hvor det nogen gange giver
mening med tastatur og nogen gange uden,” siger hun.

Og med det betydelige pensum, der er på jurastudiet, er det rart at kunne veksle mellem forskellige lokationer og siddestillinger uden at lade sig begrænse af et tastatur.

”Den er meget mobil og nem at have i skødet, hvis jeg for eksempel har brug for at sidde og læse nogle online-artikler i sofaen med en kop te. Jeg sidder også jævnligt på café og arbejder, og hvis solen skinner lige ind i skærmen, kan jeg tage tastaturet af og holde den som en bog. Det er virkelig let og fleksibelt,” siger Mathilde Wiberg.

Om Surface Pro

Surface Pro vejer ned til 766 gram, men er kraftfuld nok til at kunne bruges som en fuld, stationær arbejdsstation.
Surface Pro har en højtopløselig touchskærm og leveres med en Surface Pen til brug for fx tegning.


Det superslanke oplyste tastatur, der også fungerer som cover, er magnetisk og dermed nemt at klikke af og på.

OneNote giver køligt overblik

Mathilde Wiberg bruger Microsoft Office 365-programmet OneNote til at skrive og holde styr på de mange noter, og ved at gemme noterne i skyen med OneDrive har hun altid adgang til dem, har det fulde overblik over noter til hvert enkelt fag og kan nemt dele noterne med andre uden at skulle sende mails med vedhæftninger. OneNote gør det også hurtigt at søge specifikke noter frem i for eksempel en eksamenssituation. Mathilde Wiberg lever som så mange unge et travlt liv med studie, arbejde,
kæreste og veninder. Surface Pro hjælper hende med at nå alle opgaver og fornøjelser og at holde styr på det hele.

”Jeg bruger kalenderen i Office 365 meget, og den er synkroniseret med min iPhone, hvilket kører superglat,” siger hun. Hun vil varmt anbefale andre at prøve en surface-computer. ”Det er en virkelig fed computer, fordi den er så praktisk og mobil – og samtidig solid. Når man er studerende eller går i gymnasiet, så bevæger man sig meget rundt. Derfor er det rart at have en meget mobil computer. Når jeg kigger på andre bærbare computere, så ser jeg dem nærmest som stationære sammenlignet med min,” siger hun.

 

microsoft surface pro atea

Læs flere artikler fra EDU-magasinet her

 

 ... eller gå til eShoppen for at se Surface Pro og alle vores Microsoft Surface produkter

 

 

Vi bygger Danmark med it

 

 

 

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer