Spring til indhold
Tilbage til Cases

Sådan skaber Smukfest "den intelligente skov"

Smukfest er et højteknologisk laboratorium. På den populære festival har al teknologi fokus på at forbedre festivaloplevelsen. Et banebrydende IoT-netværk midt i Bøgeskoven gør nu festivalen endnu mere tryg og sikker.
Smukfest
Hvad kan Internet of Things gøre for dig?

I 2020 vil 25 milliarder enheder være koblet til internettet. I storbyerne genererer intelligente bygninger og mobile enheder enorme mængder data, der gør vores hverdag smartere og nemmere, men Smart City-løsninger gør ikke kun en forskel i byerne. Midt i Bøgeskoven på Smukfest skaber festivalen i år – sammen med Atea – sit eget banebrydende IoT-netværk.

 

”Alle samaritter går rundt med sensorer, som via IoT-netværket leverer information til vores dataplatform. Derfor bliver vi i stand til at reagere, før en eventuel nødsituation opstår.”

Teknologien skaber sikkerhed

IoT-netværket vil på afgørende områder sikre, at de 55.000 daglige gæster fortsat oplever Smukfest som et ubekymret frirum med tid og plads til fællesskabet.

 

It-chef for Skanderborg Festivalklub, Niels Mørk, udtaler: "På Smukfest har vi altid brugt teknologien til at skabe en bedre og mere sikker festival for vores gæster og frivillige. Og med teknologien i vores intelligente skov er vi i stand til at skabe en ’antidagligdag’ uden tekniske udfordringer for vores gæster."

 

 

Tilbage til Cases