10-01-2018

Kom med på CES 2018 - teknologiens svar på OL

Verdens største teknologimesse hedder CES. Messen vender hvert år Las Vegas på hovedet med 250.000 kvadratmeter udstillingsområde spækket med teknologinyheder fra verdens førende it-virksomheder og start-ups. Vi er naturligvis med under hele messen fra den 9.-12. januar, hvor Gordon Kristensen, Business Developer i Atea, serverer de mest spændende nyheder og trends direkte fra teknologiens svar på de Olympiske Lege.

Atea besøgte CES 2018

 

CES 2018 - Dag 4, del 2

Tryk på startknappen og slip rattet! Teknologivirksomheden Aptiv har på CES-messen ekviperet biler fra BMW 5-serien med den nyeste teknologi – herunder sensorer der gør, at de selvkørende biler i sikker stil finder den indtastede slutdestination gennem tæt trafik i Las Vegas.

 

CES 2018 - Dag 4, del 1

Den globale teknologivirksomhed, Aptiv, har specialiseret sig i smarte mobilitetsløsninger. På CES i Las Vegas løftede Engineering Manager, Todd Moury, sløret for noget af den banebrydende teknologi, der om få år skal gøre vores biler selvkørende.

 

CES 2018 - Dag 3

 

CES 2018 - Dag 2

Hvad bruger Samsung 12 milliarder dollars på om året? Og hvad er 'whoa'-effekten ved LG’s nye, bøjede skærme med OLED-teknologi? Se Gordon besøge to af Ateas mange stærke samarbejdspartnere på verdens største teknologimesse, CES i Las Vegas, og få svar på hvad giganterne har i støbeskeen til os. 

 

 

 

CES 2018 - Dag 1

Se hvordan start-up virksomheden, Go Touch VR, gør det muligt at røre virtuelle objekter. Oplev desuden hvordan virksomheden Robomart har knækket koden inden for selvkørende supermarkeder.

 

Vi varmer op til CES 2018

Følg os ved verdens største teknologimesse, når vi er til stede på CES 2018 i Las Vegas.