Spring til indhold
Giv dine brugere hurtig og sikker adgang til virksomhedens applikationer og data uanset om de er på kontoret, hjemme eller på rejse

 Citrix ændrer, hvordan folk arbejder. Medarbejderne skal ikke være bundet til at arbejde på kontorpladsen eller på en bestemt enhed. Skybaserede og fysiske ressourcer kombineres, hvilket samler alle de værktøjer, du har brug for for at udføre dit arbejde - på en mere sikker og mere produktiv måde. Produktivitet og effektivitet er hovedfokus for Citrix, målet er at give slutbrugeren en dag om ugen tilbage i øget produktivitet.

 

Atea kan drifte hele vejen rundt om din Citrix installation

 Hos Atea Managed Service kan vi drifte hele dit IT-miljø, eller blot din Citrix installation, indbefattet installation, vedligeholdelse og support.Vores teknikere er eksperter i Citrix og har relevant viden til at håndtere enhver form for it-problem, der måtte opstå.

 

Vi kan være til stede lokalt i din virksomhed, eller vi kan tilgå systemerne via fjernadgang gennem en sikker internetforbindelse

Med andre ord kan vi varetage alt, hvad der kan være af udfordringer med hardware, software, applikationer, netværk og andre enheder, som Citrix berører.

 

 

 

De værktøjer og apps, du har brug for. Alt på ét sted.

Medarbejdere ønsker at være produktive. Styrk dem med alle værktøjer og apps de er for - alt sammen på et praktisk sted. Download dette e-bog og oplev de fantastiske fordele, som et moderne digitalt arbejdsområde som Citrix Workspace ™ kan levere, herunder:

  • Øget medarbejderengagement
  • Forbedret brugeroplevelse
  • Højere produktivitet på tværs af organisationen

 

Maksimer it-fleksibiliteten med DaaS

At afbalancere mobilitetskravene til en spredt arbejdsstyrke, samtidig med at de opfylder de daglige krav til styring af en kompleks, distribueret infrastruktur har aldrig været mere udfordrende. Download denne infographic for at lære, hvordan Desktops as a Service (DaaS) kan levere den løsning, IT har behov ved at give jer:

  • Forbedret forretningsdygtighed for at minimere forstyrrelser.
  • Mere medarbejders fleksibilitet til at arbejde overalt.
  • Forbedret sikkerhed på tværs af organisationen.

 

Teknologi, der reducerer miljøbelastningen

 

Spar energi

Minimer antallet af fysiske servere og reducer energiforbruget drastisk.

Bliv fleksibel

Udvid enhedsindstillinger til at omfatte alternativer med lav effekt, såsom tynde klienter og tablets.

 

Bliv papirløs

Opbevar ubegrænsede filer sikkert i skyen, hvilket reducerer behov for papir, udskrivning og porto.

 

Reducer rejser

Giv fjernadgang til applikationer, programmer, data og samarbejdsværktøjer.

Hurtig, sikker adgang til apps og data

Når det kommer til informationssikkerhed, er det en helt ny verden derude. Multiplikation af enheder, apps og placeringer får organisationer til at revurdere, hvordan de kan beskytte vitale apps og data uden kompromis. Datatrusler er stigende, men der er mange måder, du kan beskytte din organisation på. Kontakt os og hør hvordan du eliminerer sikkerhedssvagheder.

 

Citrix

 

Hør mere om hvad Atea og Citrix sammen kan gøre

for din virksomhed!