Spring til indhold

Det moderne datacenter er hybridt – dine workloads på dine præmisser

Hos Atea ved vi, at ny teknologi kun styrker din virksomhed, hvis forretningens DNA er tænkt ind fra begyndelsen. Med Danmarks bedste kompetencer i hyperkonvergerede datacenterløsninger hjælper vi din virksomhed med at opbygge en fremtidssikker og cloud-ready it-infrastruktur i dit eget datacenter.

Hold fast i strategien – lad dit hybride datacenter klare forandringerne

 

Krisetider kræver omstilling. Men det betyder ikke, at din virksomhed er nødt til at udstikke en helt ny kurs. 

Med et hybridt datacenter kan du flytte dine workloads præcis der hen, hvor det giver bedst mening; fx public cloud eller on premise på en eller flere lokationer. Det hybride datacenter giver dermed din it-infrastruktur den fornødne fleksibilitet og kapacitet til at klare fremtidens udfordringer – uanset hvordan stormvejret omkring os påvirker din forretning.

Til gengæld kan du holde fast i virksomhedens DNA og strategi. Det, tror vi, betaler sig på den korte og den lange bane.

 

 

 

det moderne datacenter

Din vej til et grønnere datacenter

Datacentre og it-udstyr skal ikke længere være en af de helt store klimasyndere. Netop derfor skal it-afdelingen være en aktiv medspiller i den grønne omstilling. Det, tror vi, skaber den største klimaeffekt.

Det er på den baggrund, at Atea lige nu tilbyder en workshop og en energianalyse af virksomhedens datacenter - i aktivt samspil med din it-afdeling. Book i dag og flyt dine klimamål tættere på realisering.

 

 

grøn dagcenter

Jutlander Bank case

Hybrid infrastruktur giver comeback til den personlige bankrådgiver

Hos Jutlander Bank sørger den nye, hybride infrastruktur fra HPE for, at bankens kunderådgivere i dag kan bruge væsentlig mere tid hos den enkelte kunde.

 

Intet datacenter er en ø - hyperkonvergeret infrastruktur

 

 

Med Atea vCloud får du adgang til de ressourcer, du har brug for 

- Uden initialomkostninger og med afregning efter forbrug.

 

Overskud i it-afdelingen og ro i maven kommer med Ateas add-on løsninger

 

ur

Kritisk beredskab

Med kritisk beredskab fra Atea har du altid en livline, og vi har datacenter-specialister klar inden for to timer
- uanset hvor dit datacenter befinder sig, uanset hvad klokken er.

 

 

oc

Remote Backup​

Selvom din virksomhed har eget datacenter, kan det, sikkerhedsmæssigt og økonomisk, være fordelagtigt at placere backup af virksomhedens primære data på en anden lokation.

 

 

server data

Remote Operations

Vi overvåger og sørger for driften af virksomhedens servere - døgnet rundt! Det giver ekstra sikkerhed, og du slipper for at aflønne dit it-mandskab på skæve tidspunkter​.

 

 

Rammeaftaler for SKI - skab den optimale dataplatform med Atea

Med vores bredtfavnende kompetencer kan vi sammentænke en række offentlige kerneydelser såsom cloud, it-sikkerhed, hardware, software og konsulentydelser. Dermed får det offentlige - og i sidste ende borgerne - mest mulig ud af SKI-aftalerne.

 

 

Vigtige partnerskaber samt Ateas fulde servicebredde sikrer dig Danmarks stærkeste løsninger og kompetencer

 

 

 

 

 

 

 

Klik på hver partner for at læse mere om hvad Atea kan hjælpe dig med

 

Lenovo

 

 

 

 

 

 

Tre årsager til, at virksomheder vælger at etablere eget datacenter via Atea

 

aktie pc

 

#1   Din virksomhed skal tilgodese branchespecifikke krav – fx at data ikke må forlade matriklen. Derudover imødekommer eget datacenter høje krav til lav latency – fx til aktiehandel og andre ’real time’ processer.

 

bygning

 

#2   Rejsen mod cloud kræver ressourcer, der både medfører ændringer i organisationen og i arbejdsprocesserne. Desuden er moderne datacenterteknologi i dag er blevet nemmere at håndtere for interne it-afdelinger.

 

data on premise

 

#3  For større virksomheder, der allerede har etableret en homogen infrastruktur med skalafordele, kan det typisk bedst betale sig at blive i eget datacenter. Ønsket om at bevare den fulde kontrol over data, spiller også en stor rolle.