Spring til hovedindhold Spring til hovedsøgning
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ny kunde
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.

Microsoft Surface Hub

Microsoft Surface Hub

 Styrk samarbejdet med Microsoft Surface Hub 

Bryd afstandene mellem eksterne teammedlemmer med Microsofts effektiv møde- og samarbejdsplatform. Surface Hub 2S gør det muligt at forene hybride teams via et interaktivt Windows 10-whiteboard til erhverv, som er designet til teams.

Skal Atea hjælpe dig i gang med at holde bedre møder med Microsoft Surface Hub?


49.869,-

1.617,-/måned

131.309,-

4.257,-/måned

Skab bedre menneskelig kontakt i din hybrid teams 

Legemsstor video giver en følelse af, at fjernkolleger er til stede i lokalet. Det er muligt for alle med en Microsoft Teams-certificeret mikrofon og 4K kamera at deltage. 

Med Microsoft Surface Hub 2S får du:

  • En mødeplatform, der er certificeret til Microsoft Teams
  • En løsning, der passer til arbejdsområdets størrelse
  • Mulighed for at løft team-brainstorms til næste niveau
  • Mulighed for at køre jeres uundværlige Microsoft- og tredjepartapps mens I samarbejder i realtid
  • Mulighed for at dele live-rapporter og dashboards direkte med Power BI

Skal Atea hjælpe dig i gang med at holde bedre møder med hybride teams?



Find den rigtige Hub til dit team

Find det helt rigtige Surface Hub til dit team, uanset om løsningen skal bruges til brainstorms i et lille team eller til større møder. Vælg den størrelse samt lyd, videotilbehør, mobilitet eller montering, som lige netop dit team har brug for. Surface Hub 2S 85" er den ideelle løsning til store rum, mens Surface Hub 2S 50" er perfekt til mindre områder.

Microsoft Surface Hub

Løsriv dig fra en fast position

Samarbejd overalt med Steelcase Roam™ Mobile Stands og APC™ Charge Mobile Battery3 til Surface Hub 2S 50".


4K kamera

Se hver en detalje krystalklart med 4K opløsning og vidvinkelobjektiv.

Mikrofoner med lang rækkevidde

Den Microsoft Teams-certificerede mikrofon opfanger deltagernes stemmer og reducerer samtidig baggrundsstøj.

Multitouch med 20 punkter

Muliggør simultan håndskrivning med 20 samtidige touchpunkter.

Husk tilbehøret til din Microsoft Surface Hub

1.689,-

55,-/måned

1.179,-

38,20/måned

19.519,-

633,-/måned

9.360,-

303,-/måned

20.808,-

675,-/måned

Interaktivt whiteboard fra Microsoft Surface hub

På væggen i langt størstedelen af mødelokaler i Danmark hænger en skærm og/eller et whiteboard. Men arbejdspladser ændrer sig, og teknologien udvikler sig. Således er Microsoft Surface Hub 2S det ultimative værktøj til at arbejde sammen på Teams og Microsoft 365. Microsoft Surface Hub 2S optimerer samarbejdet mellem teams på tværs af geografiske lokationer og gøre brainstorming let og effektivt.

HUB’en erstatter på sin vis både almindelige tv-skærme og whiteboards og putter en række nøje udvalgte, fleksible funktioner oveni.

Microsoft Surface Hub fungerer som et digitalt og interaktivt whiteboard, som er udviklet til blandt andet at gøre det nemt og hurtigt at få forbindelse med eksterne teams, som befinder sig i den anden ende af landet – eller verden. Surface Hub 2s har desuden et moderne design. Den nye version er let, slank og meget brugervenlig. Derfor egner den til alle brancher og passer ind på alle typer af arbejdspladser.

Det bedste værktøj til grænseløst samarbejde

Geografi og begrænsende funktioner er ikke længere en udfordring, når I har en Surface Hub på kontoret. Microsoft Surface Hub er et professionelt produkt fra Surface-familien, som er fuldt integreret med Windows 10-funktionaliteter.

Det interaktive whiteboard nedbryder grænserne for hvor, med hvem og med hvilke virkemidler, der kan afholdes et møde. I kan både bruge Surface Hub’en som samarbejdsplatform, når I arbejder face-to-face, og når der er tilkoblet teams fra eksterne lokationer.

Med en Surface Hub bliver effektiv og visuel brainstorming samt kreativ udvikling endnu nemmere og mere frit. På den berøringsfølsomme touchskærm kan du nemlig både tegne, skrive og klikke dig frem til store kreative idéer. Du kan blandt andet via din Microsoft 365-konto få adgang til dine filer og dokumenter, direkte på Surface Hub 2s. Derudover kan du let projicere ønsket indhold op på Surface Hub’en og dele det med andre teams gennem Miracast.

Fordelene og funktionerne er mange. Her er blot nogle få:

  • Forbind eksterne teams
  • Inddrag indhold fra flere apps
  • Tegn og skriv direkte på touchskærmen
  • Tilslut flere enheder til hub surface
  • Afhold videomøder
  • Brug Microsoft Surface Hub, hvor du vil

Microsoft Surface Hub 2s fås i to forskellige størrelser og med fleksibel monitoreringskonfiguration. Det betyder, at der helt sikkert også er en løsning, der matcher behovene i din virksomhed. Find din Surface Hub 2s pris her på siden allerede i dag.

Tilbehør til Microsoft Surface Hub

Surface HUB’en leveres med vægbeslag og modultilbehør, idet Microsoft i udvikling af skærmen har haft stort fokus på, at det interaktive whiteboard skal kunne bruges, der hvor du har brug for det og på den måde, der gavner dit arbejde bedst.

Det betyder fx, at Microsoft whiteboardet kan roteres, så du kan vise de informationer, du skal, bedst muligt. Således er Microsoft Surface Hub 100 % fleksibel og kan tilpasses i både form og funktion til dem, der bruger den. 

Der medfølger udstyr såsom Microsoft Surface Hub 2 camera i 4K, en Microsoft Surface Hub 2 pen samt mikrofoner med lang rækkevidde, som er designet til at gøre arbejdet endnu mere effektivt. Det giver nemlig dit team de optimale forudsætninger for at kunne udtrykke sig og have alt samlet ét sted under møder.

Surface Hub 2s er desuden fuldt integrerbar med Windows 10 og med alt det bedste af Microsofts samarbejdsværktøjer – både Office, Microsoft Whiteboard og Microsoft Teams samt Skype for Business. Faktisk kører det digitale whiteboard alle dine arbejdsapps og samtlige apps fra Microsoft – herunder også Edge.

Fuld fleksibilitet og høj kvalitet

Med sin høje opløsning og kraftfulde grafiske ydeevne giver skærmen på Surface Hub 2s fuldstændigt livagtige og knivskarpe billeder og video. Foretrækker dine teams at arbejde et andet sted? Intet problem. Surface-skærmen følger bare med.

Det gælder uanset, om I arbejder i et mødelokale, et åbent kontormiljø, eller om kantinen fungerer som stormødested. Den mobile holder og det indbyggede batteri hjælper jer til ikke at lade jer begrænse, men i stedet koncentrere jer om at generere idéer og vækst.

Mobilt, trådløst og uafbrudt.

Designet til at opfylde behovene på den moderne arbejdsplads

Med en Microsoft Surface Hub har I ikke længere behov for, at eksterne teams skal møde fysisk hos jer. Det sparer en masse rejsetid, som I kan bruge på at vækste virksomheden og genere nye idéer. Derudover er I ikke bundet til ét enkelt mødelokale.

Find det sted I arbejder bedst på dagen, og tag Surface Hub med på hjul med pen og kamera. Så er I klar til at puste liv i kreativiteten!