Indkøbskurv

Kurven er tom

Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ny kunde
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ekskl. Moms

Apple Iphone Xs og Xs Max

iPhone Xs og iPhone Xs Max - Tænk større.

iPhone Xs og iPhone Xs Max er bygget til det mobile erhvervsliv med Super Retina-skærme i to størrelser, avanceret Face ID, den smarteste og stærkeste chip i en smartphone, ultrahurtig trådløs teknologi1 og iOS 12 med stærke indbyggede produktivitetsværktøjer til erhvervslivet.

Udvid rammerne for, hvad der er muligt i din virksomhed, med iPhone Xs. Super Retina-skærmene på 5,8" og 6,5" giver mere plads til at læse mails, være på nettet, åbne dokumenter m.m2 

Avanceret Face ID – den sikreste ansigtsautentificering i en smartphone – gør det nemt at låse op for din enhed og autentificere i apps med et enkelt blik, samtidig med at din telefon og alle virksomhedsdata er beskyttede. A12 Bionic-chippen giver den bedste ydeevne i en iPhone. Der er over 235.000 virksomhedsapps i App Store3. Og iOS 12 med indbyggede produktivitetsværktøjer, så du kan få endnu mere fra hånden med iPhone – helt fra start.

1Kræver dataabonnement. Kontakt din udbyder for at få flere oplysninger. Hastighederne afhænger af de lokale forhold.
2Skærmen har afrundede hjørner. Målt som et rektangel er skærmen på iPhone Xs 5,85" diagonalt, og på iPhone Xs Max 6,46" diagonalt. Det faktiske visningsområde er mindre.
3Antallet af apps gælder det samlede antal i hele verden. Ikke alt indhold er tilgængeligt i alle lande.

Vigtigste egenskaber for iPhone Xs og iPhone Xs Max

  • 6,5" (iPhone Xs Max) og 5,8" (iPhone Xs) Super Retina-skærm  (OLED) med HDR
  • Støv- og vandafvisende (IP68-klassificeret), maks. dybde på 2 meter i op til 30 minutter2
  • 12 MP dobbeltkamera med dual OIS og 7 MP TrueDepth-kamera på forsiden – Portræt-funktion, Portrætlys,Dybdekontrol og Smart HDR
  • Face ID til sikker autentificering og Apple Pay3
  • A12 Bionic-chip med næstegenerations Neural Engine
  • Trådløs opladning – virker med Qi-opladere4
  • iOS 12 med Memoji, Skærmtid, Genveje i Siri og Group FaceTime5

Juridisk information

1Skærmen har afrundede hjørner. Målt som et rektangel er skærmen på iPhone Xs Max 6,46" diagonalt og på iPhone Xs 5,85" diagonalt. Det faktiske visningsområde er mindre.
2iPhone Xs Max og iphone Xs er stænk-, vand- og støvafvisende. Den er testet under kontrollerede forhold i et laboratorie og er IP68-klassificeret i henhold til IEC-standard 60529 (maks. dybde på 2 meter i op til 30 minutter). Stænk-, vand- og støvafvisningsgraden er ikke permanent og kan formindskes ved almindelig brug. Undlad at oplade en våd iPhone. Se i brugerhåndbogen, hvordan du rengør og tørrer den. Garantien dækker ikke væskeskade.
3Apple Pay er ikke tilgængelig i alle lande. Se en liste over lande og områder med Apple Pay på www.apple.com/dk/ios/feature-availability/#apple-pay.
4Trådløse Qi-opladere sælges separat.
5Group FaceTime fås senere på året via en softwareopdatering til iOS 12.