Kurv Luk

Kurven er tom

ATEA.DK
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ny kunde
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ekskl. Moms

Contour - Ergonomiske produkter

Arbejdsrelaterede skader påfører både medarbejdere og virksomheder store omkostninger hvert år. Ved at arbejde præventivt med sygefraværet vil der være mange personlige og økonomiske omkostninger at spare, derfor er det væsentligt at indarbejde en forebyggende indsats i sin generelle håndtering af sygefravær i virksomheden.

Contours revolutionerende RollerMouse er til dig med lange arbejdsdage foran en computer
Velfungerende arbejdsrutiner er afgørende for alle former for computerarbejde, uanset om du bruger Office-programmer eller kreativt designsoftware som Adobe Photoshop. På RollerMouse sidder cursorstyringen lige foran tastaturet. Dermed effektiviserer du arbejdsgangen, da du ikke længere skal række ud efter din computermus, når du skal styre cursoren. Med begge hænder placeret tæt på tastaturet er det også nemmere at benytte tastaturgenvejene, hvilket øger din produktivitet.

RollerMouse Red Plus er allerede en af vores ergonomiske bestsellers i Atea eShop. Netop nu har vi finpudset prisen på ergonomiske produkter fra Contour, så din virksomhed også kan komme i gang med at forebygge div. belastningsskader. Se udvalgte produkter nedenfor. 

2.095,-

63,-/måned

599,-

18,-/måned

Balance Keybord udviklet til RollerMouse
Balance Keyboard er udviklet til brug sammen med den prisbelønnede RollerMouse-familie.

Du får en forbedret arbejdsstilling, mens du får mest muligt ud af dit tastatur og din mus. Du kan justere hældningen, højden, musens hastighed og mange andre egenskaber alt efter behov.

Tastaturet passer ekstra godt til de nyeste versioner af RollerMouse-serien.

Fordelene med RollerMouse

Korrekt ergonomisk stilling
Brug begge hænder
Øg effektiviteten

Har du tænkt over, hvordan du sidder?
Med en centreret mus som RollerMouse undgår du, at din arm ender helt ude til siden, uden for det gode arbejdsområde. En centreret mus gør det nemt at veksle mellem højre og venstre hånd, hvilket giver større variation og reducerer ubehag.

Hvis du tilbringer en stor del af din tid foran en computer, er det vigtigt, at du sidder godt. En centreret mus som RollerMouse sikrer en bedrer arbejdsstilling og gør arbejdet foran computeren mindre krævende.

Du vil opleve at du arbejder mere effektivt og får mere energi til alt det andet vigtige. 


Hvordan sidder du?
Contour Travelkit
Cookie Settings