Kurv Luk

Kurven er tom

ATEA.DK
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ny kunde
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ekskl. Moms

HP Toner

HVORFOR KØBE ORIGINALE HP BLÆK- OG TONERPATRONER?

Hver eneste HP patron er gennemtestet i hundredvis af timer ved hjælp af flere års erfaring og forskning,
så kunderne altid får den bedst mulige udskrivningsoplevelse.

DESIGNET TIL AT FUNGERE FØRSTE GANG, HVER GANG1

Du kan regne med, at de originale HP-patroner giver en ensartet kvalitet.

KVALITETSUDSKRIFTER, DU KAN VÆRE STOLT AF

Oplev fremragende udskriftskvalitet, når du bruger originale HP-patroner.

DET MILJØVENLIGE 
VALG2

Patroner, der er designet med hensyn til miljøet, som er nemme at genbruge, og som genererer mindre affald.

BEDRE RESULTATER. BEDRE SAMMEN

Kun originale HP-patroner er nøjagtigt indstillet til HP-printere og giver den samme kvalitet hver gang.

Derfor skal du vælge original HP blæk og toner

Uægte forbrugsstoffer til udskrivning koster ikke kun tid og penge til dyre genudskrivninger - de kan også ødelægge dine printere. Listen af fordele viser, at det kun kan betale sig at købe originale HP printerpatroner.

Meget for pengene
Originale HP printerpatroner giver en lav samlet pris på udskrivning. Uægte produkter kan nedsætte produktiviteten og øge omkostningerne pga. genudskrivning og lav kvalitet.

Enestående kvalitet
Originale HP printerpatroner giver dig hurtig og effektiv udskrivning med imponerende resultater. Uægte patroner giver ingen garanti for kvalitet.

Gennemprøvet driftssikkerhed
Originale HP printerpatroner er bygget på 20 års forskning og udvikling - undgå lækage og grimme udskifter ved brug af uægte produkter.

Enestående support
Alle originale HP printerpatroner er støttet af enestående support, service og garanti. Brug originale HP printerpatroner for at få de fulde fordele.

HP recycle

1Blæk er baseret på en undersøgelse, som er udført af Buyers Laboratory Inc. i juli 2017 og bestilt af HP, hvori man sammenlignede originale HP-blækpatroner (121XL, 122XL, 178XL, 300, 300XL, 301XL, 364, 364XL, 650, 950XL, 970XL, 971XL) med 21 mærker af genopfyldte og genfremstillede ikke-HP-blækpatroner, som sælges i Europa, Mellemøsten og Afrika. Oplysninger: http://keypointintelligence.com/media/1609/hp-emea-refill-study_rep.pdf ( pdf-letöltés PDF 4,5 MB). Toner er baseret på en undersøgelse, som er udført i 2014 af SpencerLab Colour Reliability og bestilt af HP, af patroner, der sælges i Europa, Mellemøsten og Afrika CE400A/X, CE401A, 02A, 03A; spencerlab.com/reports/HP-CLR-Reliability-EMEA-2014.pdf ( pdf-letöltés PDF 2.46 MB) og undersøgelse af sort-hvid-patroner HP 83A, 80A; spencerlab.com/reports/HPReliability-EMEA-2016.pdf ( pdf-letöltés PDF 2.65 MB)

2HP Planet Partners-programmet findes ikke i alle lande. Du kan få flere oplysninger på www.hp.com/recycle. Du finder oplysninger om genbrugsmaterialer i patroner på www.hp.com/go/recycledcontent.

Cookie Settings