Kurv Luk

Kurven er tom

Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ny kunde
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ekskl. Moms

Jabra Engage Serien

Engage-serien er udviklet til personer, der både taler med og lytter til kunder det meste af arbejdsdagen.

Alle produkter i Engage-serien er optimeret til at skabe kundetilfredshed med krystalklare opkald, selv i støjende miljøer.

For at levere det højeste niveau af kundetilfredshed, giver Jabra Engage-serien frihed til at tage samtaler med kunder fra flere enheder, hvilket brugerens arbejdsstil stiller krav til. 

Du får:

Krystalklare samtaler til at styrke opkald: Avancerede støjdæmpende mikrofoner og forbedrede højttalere leverer krystalklare samtaler, selv i støjende miljøer.

Frihed til at tage kundeopkald: Valget mellem et trådløst headset og et ledningsheadset samt muligheden for tilslutning, inklusive bordtelefon, softphone og smartphone eller tablet, sikrer, at dit team altid er tilgængelig for kundeopkald med Engage-serien.

Reduktion af afbrydelser og øget produktivitet: Integreret busylight virker som et 'forstyr-ikke' signal for kollegaer. Imponerende passiv støjdæmpning øger agenters fokus. 

Find det headset, der passer bedst til dig - Se datablad

Ny version af Jabra Xpress og Jabra Direct - Udviklet til at øge produktiviteten

Med gratis software fra Jabra, herunder Jabra Xpress 2.0 og Jabra Direct 2.0, kan dit team nemmere håndtere deres Jabra USB-enheder. De får bl.a. justerbare indstillinger, en høj grad af datasikkerhed, automatisk opdateringer af firmware og fjernkontrol af opkald. Og bedst af alt, det er helt gratis. 

Læs mere her: jabra.dk/xpress  og jabra.dk/direct