Kurv

Kurven er tom

Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ny kunde
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ekskl. Moms

Lenovo ThinkGreen

Lenovo ThinkGreen

50.000 ton genbrugsplastik

Siden 2005 har Lenovo brugt mere end 50.000 ton genbrugsplastik. Når Lenovo anvender genbrugsplastik i nye produkter, sparer det ikke kun energi og naturressourcer, der ellers skulle  bruges på at fremstille ny plastik - det afleder også plastik fra deponeringsanlæggene. 

Nogle af Lenovos produkter indeholder mere end 50 % genbrugsplastik fra forskellige kilder, f.eks. brugte vandbeholdere og kasseret it-udstyr. 


Lenovo genbrugsplast

35% lavere CO2-aftryk ved ny lodningsproces

Da blybaseret loddemateriale blev udfaset i starten af 00’erne, måtte elektronik-industrien skifte til et loddemateriale med et større indhold af tin, hvilket kræver højere temperaturer under lodningsprocessen. 

I 2017 opfandt Lenovo en lavtemperatur-lodningsproces (LTS), der kan bruges ved 180 grader i stedet for 250 grader. Dette medfører en årlig reduktion af deres CO2-udledning på 6.000 tons, hvilket svarer til et 35 % lavere CO2-aftryk. 


Lavere CO2 med Lenovo

Lenovo ThinkGreen solenergi Lenovo ThinkGreen emballage

Sådan mindsker vi vores logistiske miljøpåvirkning

Lenovo optimerer løbende deres logistikprogrammer og stræber efter at anvende den miljømæssigt mest ansvarlige måde til forsendelse af deres produkter. Lenovo samarbejder med EcoTransIT World – som er et af verdens bedste værktøjer til beregning af CO2-udledning i forbindelse med logistik. Og de udforsker mulighederne for konsolidering under havtransport for at reducere antallet af containere, der sendes ud af deres produktionsfaciliteter i Kina. 


Lenovo ThinkGreen miljøpåvirkning

250.000 tons computerudstyr er blevet genanvendt siden 2005
Lenovo har forpligtet sig til genbrug i alle dele af deres virksomhed for at mindske mængden af affald og beskytte miljøet. Lenovo har programmer og forbedringsaktiviteter for alt fra batterier til udtjente produkter og energi til emballering, herunder strenge krav til tredjepartsleverandører og kontrol af deres processer.
Siden 2005 har Lenovo behandlet mere end 250.000 tons computerudstyr til genanvendelse og genbrug gennem deres kontraherede serviceudbydere.
 


Lenovo ThinkGreen genbrug

Lenovo CO2 Offset Services

Som den første i branchen tilbyder Lenovo CO2 Offset Services til kunder, der ønsker at tilkøbe CO2-kompensation for deres
PC-produkter. Dermed kan virksomheder bidrage til at reducere CO2-udslippet. CO2-kompenseringen bliver inkluderet ved
køb, og kræver ikke yderligere fra kundens side af.

Lenovo