Kurv Luk

Kurven er tom

Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ny kunde
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ekskl. Moms

Logitech Rally

Logitech Rally/Rally Plus

Ultra-HD-billedbehandlingssystemet i Logitech Rally giver et fantastisk skarpt billede, enestående farver og en imponerende optisk præcision ved opløsninger på op til 4K. Det modulære lydsystem giver skarp, klar lyd og uovertruffen stemmeklarhed ved alle møde.

Vi har samlet to pakkeløsninger, hvor Rally som standard leveres som med én højtaler og én bordmikrofon til mellemstore mødelokaler – optimal op til 10 personer. Til de store mødelokaler op til 16 deltagere leveres Rally Plus med to bordmikrofoner og to højtalere for større fleksibilitet.

Rallys modulære lydkomponenter betyder at højtalere og bordmikrofoner kan placeres, hvor der er brug for dem så du får den bedste lyddækning i mødelokalet. Rally understøtter op til syv bordmikrofoner i alt så du kan skabe den perfekte lydopsætning til dit mødelokale.

RIGHTSENSE

Med Logitech RightSense™-teknologierne, herunder RightSight™-kamerastyring, RightLight™-videooptimering og RightSound™-lydforbedring, får du bedre møder – nemt og automatisk. RightSense-teknologierne fås på Logitech Rally og et stigende antal af Logitechs video- og lydkomponenter og kan bruges sammen med alle førende videokonferenceplatforme så det bliver nemmere at opnå en fremragende kvalitet hver gang.

Ultimativ ydeevne. Uovertruffen fleksibilitet.

Rally-kameraet er med sit førsteklasses design og billede i UHD-kvalitet topmodellen blandt fritstående videokameraer fra Logitech®. Det er spækket med avanceret optik og nyeste teknologier så du altid får den bedste ydeevne i alle slags mødelokaler. Rally-kameraet er udstyret med en lydløs, mekanisk panorering/vipning/zoom, en knivskarp 15X-forstørrelse i fuld HD, et imponerede 90-graders synsfelt og en højteknologisk 4K-sensor, så alle i rummet altid vil fremstå klart og tydeligt.

Tilbehør