Kurv Luk

Kurven er tom

Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ny kunde
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ekskl. Moms

Logitech TAP

Møderumsløsninger med Logitech Tap og Microsoft Teams Rooms

Logitech Tap er en ny brugervenlig kontrolenhed til mødelokalet, der kan omdanne ethvert rum til et Microsoft Teams-mødelokale. Deltag i møder med et enkelt tryk, del nemt dit indhold og betjen Microsoft Teams- og Skype For Business-møder helt centralt.

Med det rette udstyr fra Logitech koblet sammen med Tap, har du et særdeles professionelt møderums-setup. Og med den ekstremt gode lyd- og billedkvalitet er du i stand til at samarbejde med kolleger eller kunder, uanset hvor de befinder sig i verden.

Find din optimale møderumsløsning
Vi har gjort det nemt og prisattraktivt for din virksomhed at omdanne ethvert rum, uanset størrelse, til et Teams-mødelokale. Nedenfor har vi sammensat tre pakkeløsninger, skræddersyet til dine forskellige rumstørrelser.

•    Small løsning passer perfekt til fokusrum eller mindre mødelokaler med plads til 4-5 deltagere

•    Medium løsning passer optimalt til lokaler med 8-10 deltagere

•    Large løsning er udviklet til store lokaler med op til 16 deltagere

OBS! Hvis du allerede har både kamera, mikrofon og højtalere, og blot har brug for det smarte betjeningspanel, der kan styre og samle alle enhederne i én samlet løsning, kan vi tilbyde dig en attraktiv basispakke.

Kom nemt i gang med møderummet
Den færdige løsning er simpel at installere i alle mødelokaler - uanset størrelse. Men vi vil alligevel gerne sikre, at du kommer godt i gang med videomøderne. Derfor har vi inkluderet ”Jumpstart” deployment service i prisen.
Med denne service er du sikret hjælp fra et team af eksperter, som er klar til at assistere med korrekt opsætning af Skype for Business/Teams og Exchange. Jumpstart inkluderer også 90 dages support med mulighed for forlængelse i 1 eller 3 år.

14.995,-

452,-/måned

20.995,-

633,-/måned

31.895,-

961,-/måned

36.995,-

1.115,-/måned