Kurv Luk

Kurven er tom

Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ny kunde
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ekskl. Moms

Microsoft Surface Go

Denne 2-i-1 computer og tablet er en hurtig og kompakt enhed, som vil styrke dine medarbejderes effektivitet og kreativitet og hjælpe dem med at udnytte deres fulde potentiale på arbejdspladsen. Den nye generation af Microsoft Surface Go er udstyret med Windows 10, og du kan oprette forbindelse, uanset hvor du befinder dig. 

5.335,-

155,-/måned

4.799,-

140,-/måned

3.145,-

92,-/måned


3.444,-

100,-/måned

5.951,-

173,-/måned

Hvidt billede
Microsoft Surface tilbehør

FÅ UDVIDET SERVICE OG SUPPORT

588,-

17,70,-/måned

909,-

27,40,-/måned

1.277,-

38,50,-/måned

Hvidt billede

493,-

14,90,-/måned

786,-

23,70,-/måned

Hvidt billede

En ny generation af Go

Den nye generation af denne Surface-model er optimeret for endnu bedre at kunne leve op til dine og dine medarbejderes behov på arbejdspladsen. Skærmen på Surface Go 2 er større og lysere end skærmen på den tidligere model. Det giver en optimal arbejdsflade, hvad end du anvender din Surface som tablet eller bærbar. Desuden har modellen hurtigere multitasking og eSIM, der bidrager til højere produktivitet blandt dine medarbejdere, uanset hvor de arbejder fra.

I modellen finder du:

 • 10,5” touchskærm, der er større og lysere end før
 • Studio Mics, der er forbedret og har en lang rækkevidde
 • Batteri, der holder hele dagen1
 • Surface Dock, som giver hurtig opladning
 • Op til 8th Gen Intel® Core™ m3-processor
 • eSIM eller fysisk SIM
 • Advanced Exchange

Giv dine medarbejdere det bedste udstyr

Microsoft Surface Go 2 er både let og kompakt, så dine medarbejdere kan uden besvær tage enheden med overalt. Enheden tilpasser sig nemt til alle former for arbejdsopgaver.

Kombiner din Surface Go 2 med Surface Go Signature Type Cover*, så det bliver nemt at tjekke mails, skrive noter og give præsentationer. Med Surface Pen* er det desuden muligt både at tegne og skrive - det bliver ikke nemmere at afholde møder. Dine medarbejdere kan nemt skitsere modeller og skrive noter undervejs. Med Microsoft Surface Go kan I anvende Wi-Fi, men også vælge at anvende 4G LTE, så I altid kan oprette forbindelse og få jeres arbejde fra hånden. 

Anvend Microsoft Endpoint Manager til at holde Surface-enhederne sikre og opdaterede. 

Invester i innovation med Microsoft Surface Go 2

Med Surface Go 2 får dine medarbejdere alle de værktøjer, som de skal bruge, for at arbejde og samarbejde bedst muligt. Det er præmisser for en produktiv arbejdsplads. Den nye generation af Surface-modellen er en innovativ 2-i-1 enhed, der er udstyret med masser af opdaterede egenskaber, som giver kreativiteten frit spil og understøtter effektivitet og samarbejde.

Med Surface-modellen kan du blandt andet arbejde med:

 • Touch
 • Håndskrift
 • Studio Mics
 • Full HD-kamera
 • Kickstand
 • USB-C®-port

Med Surface Pen* får du følelsen af at skrive med en blyant på et stykke papir. Håndskrift føles helt naturligt på Microsoft Surface Go. Den indbyggede kickstand giver dig mulighed for at anvende enheden som både en bærbar og en tablet. Du kan nemt sænke din Surface til den vinkel, der er mest komfortabel for dig at arbejde i. Det giver dine medarbejdere stor fleksibilitet og mulighed for at tilpasse enheden til den enkelte arbejdsopgave. 

Med arbejdet følger ofte en lang række møder, og når de foregår virtuelt, er det vigtigt at have det bedste udstyr. De forbedrede Studio Mics har en lang rækkevidde, og med dem kan du være sikker på, at alle i mødet bliver hørt. Desuden sørger enhedens front- og bagkameraer, der er i full HD for, at alle mødedeltagere bliver set.

Microsoft Surface Go 2 har desuden USB-C®-porte, så dine medarbejdere nemt kan oplade deres tilbehør og tilslutte blandt andet skærme* og dockingstationer*. 

Få mest mulig værdi med Surface

Beslutter din virksomhed sig for at blive Surface-kunder, kan I spare både tid og penge. I får nemlig moderne enhedshåndtering, strømlinet installation samt indbygget, cloudbaseret sikkerhed. Desuden kan din virksomhed få det velkendte Windows 10 Pro, Office 365 samt beskyttelse fra Microsoft Enterprise Mobility + Security. Arbejd nemt og sikkert med Microsoft Surface Go og alle de grundlæggende programmer, som du kender.* 

Med Microsoft Endpoint Manager* kan du installere og administrere din enhed via clouden. Det er nemt og ligetil. Alle Surface-enheder leveres med Windows Autopilot, der er med til at reducere IT-kompleksitet gennem direkte installation til dine medarbejdere. Med Surface Go 2 får du den maksimale værdi med det mindst mulige besvær. Det er en fordel for både dig og dine medarbejdere, idet enheden nemt og hurtigt kan sættes op og tages i brug.

Enheden til den moderne arbejdsplads

Microsoft Surface Go 2 giver medarbejdere den fleksibilitet og sikkerhed, som de har brug for i deres daglige arbejde. 2-i-1-modellen giver valgfrihed og gode oplevelser, som dine medarbejdere vil sætte pris på, når de giver sig i kast med nye opgaver. Enheden kan tilpasses til enhver opgave, og den lette og kompakte natur gør den nem at tage med på farten. 

Med Windows 10 Pro får din virksomhed avanceret sikkerhed og ressourcer til god virksomhedsadministration. Desuden kan din virksomhed glæde sig over forbedrede produktivitetsværktøjer, så I altid kan levere det bedst mulige stykke arbejde.

* Tilbehør og noget software sælges separat.
1Surface Go 2-batterilevetid: Op 10 timers batterilevetid ved almindelig Surface-brug. Testen blev udført af Microsoft i februar 2020 ved at bruge for produceret software og for producerede konfigurationer af Surface Go 2. Testen bestod af en fuld batteriafladning med en blanding af aktiv brug og moderne standby.