Kurv Luk

Kurven er tom

ATEA.DK
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ny kunde
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ekskl. Moms

Samsung Galaxy A50

Galaxy A til det, der er vigtigt
Samsung Galaxy A er en serie af mobiltelefoner fra Samsung, som giver flere mulighed for at få en mobil med virkelig høj ydeevne, flot design og godt kamera.
Serien har mobiler i forskellige prisklasser med præcis de funktioner, du gerne vil have, til en gunstig pris.

Galaxy A-serien kan kendes på sit stilrene design. Detaljer og materialer, der giver en følelse af eksklusivitet gør, at den ligger rigtig godt i din hånd.

Samsung Galaxy A40 - Stor skærm i klasse A
Samsung Galaxy A40 har et flot design og stor skærm, så du kan se alt det, du har brug for. Frontkameraet på 16 megapixel er udstyret med vidvinkelobjektiv, mens selfiekameraet er på 24 megapixel. Elegant design, fingeraftrykslæser og en skærm, der giver dig mere. Med Galaxy A40 får du masser af teknologi for pengene.

1.479,-

43,60,-/måned

1.689,-

49,80,-/måned

1.479,-

43,60,-/måned

1.479,-

43,60,-/måned

Samsung Galaxy A50 - A for at se mere uden at være større
Galaxy A50 kan kendes på sit elegante design. Og på trods af, at den kun er 7,7 mm tynd, har den et kraftfuldt batteri og ligger utroligt godt i hånden. SuperAMOLED-skærmen dækker 91,6 % af mobilens flade, så du får mere at se på.


2.499,-

74,-/måned

Samsung Galaxy A

En rigtig god arbejdsmobil
Den gamle kliché om, at et billede siger mere end tusind ord, har nok aldrig været mere sand, end den er i dag. Det er jo bare så meget hurtigere at tage et billede og sende det, i stedet for at forsøge at forklare med ord. Kameraet er ganske enkelt blevet et arbejdsredskab.

Og med et godt kamera bliver arbejdet lettere. Det har Samsung Galaxy A7. Men den har også så meget mere. Den store infinityskærm udnytter hele mobilens flade, så du får bedre overblik og kan have flere vinduer åbne samtidig. Det bliver nemt at arbejde mere effektivt og rationelt på mobilen. Takket være microSD-kort* kan du også udvide hukommelsen med op til 512 GB.

Samsung Knox

* Hukommelseskort sælges separat.

Cookie Settings