Kurv Luk

Kurven er tom

Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ny kunde
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ekskl. Moms

Apple iPhones - Køb hos Atea

Fuldend dit job med en iPhone

Der findes stort set ikke et erhverv, en iPhone enten ikke er eller kan være en del af. En iPhone er en helt særlig form for smartphone, som kan gøre enhver arbejdsgang lettere. Den kan optimere både den enkelte medarbejders arbejdsproces, men også effektivisere samarbejdet på tværs af medarbejderne. 

Apple iPhone 12

iPhone 12
Hæsblæsende hurtig.

Apple iPhone 12 Pro

iPhone 12 Pro
Professionelle kameraer. Uendelige muligheder.

Apple iPhone 11

iPhone 11
Fuld af farver. Powerfuld. Uundværlig.

Apple iPhone 11 PRO

iPhone 11 Pro
Kameraer, skærm og ydeevne.
Alt er Pro.

Apple iPhone 11 PRO MAX

iPhone 11 Pro Max
Den mest avancerede
iPhone til dato.

Apple iPhone SE

iPhone SE
Få mere fra hånden.

Apple iPhone Xr

iPhone Xr
En smuk opgradering.

Apple iPhone 7

iPhone 7
Vandafvisende iPhone. 

AirPods Pro - Skru op for magien. Og ned for støjen. 

Vigtigste egenskaber

  • Aktiv støjreduktion, så du får altomsluttende lyd
  • Transparent lyd, så du kan høre, hvad der sker omkring dig
  • Individuel tilpasning med bløde, koniske silikonepropper i tre forskellige størrelser
  • Sved- og vandafvisning1
  • Adaptiv EQ finjusterer automatisk musikken til udformningen af dit øre
  • Lette at forbinde med alle dine Apple-enheder2
  • Hurtig adgang til Siri ved at sige “Hej Siri”3
  • Det trådløse opladningsetui giver mere end 24 timers batteritid4
           Se udvalg af AirPods herApple AirPods

iOS 13

iOS 13. Et helt nyt look. Med helt nye muligheder. iOS 13 introducerer et smart nyt look, vigtige opdateringer i apps, du bruger hver dag, nye metoder, der hjælper dig med at beskytte din anonymitet, og forbedringer på tværs af hele systemet, som gør din iPhone endnu hurtigere og sjovere at bruge. 

En iPhone giver en helt særlig oplevelse

En iPhone er nem at bruge, og så har den et flot og holdbart design, en intelligent og hurtig ydeevne samt avancerede anonymitets- og sikkerhedsfunktioner.

Derudover har alle modellerne de bedste kameraer, en smuk Retina-skærm, ultrahurtig trådløs teknologi, lang batteritid samt App Store-tilgængelighed. Det hele bliver vækket til live af iOS, der giver en brugervenlig iPhone-oplevelse fyldt med power.

Effektiviser arbejdet i din virksomhed

Der er mange fordele, hvis du som virksomhed vælger, at alle medarbejdere skal anvende iPhones.

En iPhone er nemlig langt mere end blot en almindelig smartphone. Den er brugervenlig og intuitiv selv for de medarbejdere, som ikke mener, at it er simpelt og ligetil, og så byder den på et væld af muligheder.

Noget af det bedste ved en iPhone er, at den let kan tilkobles andre enheder. Medarbejderne har dermed mulighed for at arbejde via deres iPhone, når de er på farten, hvorefter de kan genoptage arbejdsopgaven, når de igen sidder foran deres MacBook på kontoret.

Når der på den måde er mulighed for at arbejde fra forskellige enheder, opstår der færre tekniske udfordringer. Det bliver tværtimod nemmere for hver enkelt medarbejder at udføre sit arbejde.

Hvilken iPhone-model foretrækker du? 

Selvom der er mange fællesnævnere ved de forskellige iPhone-modeller, er der også en række faktorer, der adskiller dem. Hvilken model, der passer bedst til lige netop dit erhverv, er helt op til dig.

Måske er den seneste model med de nyeste funktioner og det bedste kamera bedst? Eller også er det en bedre løsning med en af de tidligere modeller, som fås til en billigere pris? Mulighederne er mange, og uanset hvad du vælger, er du garanteret en smartphone af høj kvalitet.

iPhone 11 Pro løser enhver opgave

En iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max er uden tvivl den stærkeste telefon til erhvervslivet. Du har med denne smartphone mulighed for nemt at tage arbejdet med dig overalt, for her får du den hurtigste og mest intelligente chip, der findes i en smartphone.

Du er garanteret batteri til hele dagen, og på den måde slipper du for enhver bekymring for, om du har strøm til hele dagen – for det har du. En iPhone 11 Pro eller iPhone 11 Pro Max indeholder iOS 13 og kommer med indbyggede værktøjer, der er fyldt med muligheder, så du kan øge din produktivitet og gøre arbejdsdagen nemmere. Uanset om du er på farten, eller du sidder på kontoret.

En iPhone 11 Pro er med andre ord skabt til at løse opgaver som ingen anden iPhone.

Udret mere med en iPhone 11

Hvis du drømmer om at have en smartphone, der kan løse de udfordringer, du møder i din dagligdag, er en iPhone 11 et oplagt valg. En iPhone 11 er kort sagt telefonen, der er klar til business.

Med iPhone 11 kan du arbejde hurtigere og mere effektivt og altid være på, præcis når det passer dig. Du kan for eksempel læse mails, være online og åbne dokumenter på den store 6,1" Liquid Retina HD-skærm.

Få den hurtigste chip på markedet

Med en iPhone 11 får du samtidig avanceret Face ID, som gør det nemt for dig at låse din enhed op og autentificere apps med kun et enkelt blik. Det hele foregår samtidig med, at din telefon og alle virksomhedsdata er beskyttede.

Du har derudover mulighed for at bruge de avancerede kameraer til billeder, videoer og videokonferencer. Det åbner op for muligheden for, at du kan deltage i møder med kunder eller kolleger, selvom du ikke kan være fysisk til stede.

Med iPhone 11 får du generelt mulighed for at udrette mere. Den indeholder den hurtigste og mest intelligente chip, A13 Bionic, der findes i en smartphone, og så har den samtidig fantastisk batteritid. På den måde kan du kan passe dit arbejde hele dagen, selv når du ikke sidder på din vante kontorplads. Alt dette, kombineret med iOS 13 og de stærke indbyggede værktøjer, vil helt naturligt tage din egen og dine kollegers produktivitet til et helt nyt niveau.

iPhone XR er fuld af muligheder

Du har uden tvivl hørt om iPhone XR. iPhone XR skiller sig ud ved i stedet at have en 6,1" Liquid Retina LCD-skærm.

Den indeholder Face ID, som gør det nemt for dig at låse din enhed op og autentificere apps, samtidig med at din telefon og alle virksomhedsdata er beskyttede. Denne iPhone har også A12 Bionic-chip, som sikrer hurtig og effektiv ydeevne.

På telefonernen finder du også App Store, som byder på fantastiske virksomhedsapps, samt iOS 13, som med sine indbyggede værktøjer gør det muligt for enhver medarbejder at arbejde mere effektivt lige fra begyndelsen.

Med en iPhone 7 går du aldrig glip af noget

Der er ingen tvivl om, at en iPhone 7 stadig er et stærkt arbejdsredskab, du kan have med dig, hvor end du ønsker det. Den har en A10 Fusion-chip, der sikrer høj ydeevne og lang batteritid, og så byder den på ultrahurtig Wi-Fi og 4G LTE Advanced.

Den har 2 fantastiske virksomhedsapps i App Store, og så kommer den med iOS 13, som indeholder mange nyttige værktøjer. Med en iPhone 7 får du en smartphone, der er nem at arbejde med, og som effektiviserer dine arbejdsprocesser allerede fra første dag.

1AirPods Pro er sved- og vandafvisende ved sport og træning, som ikke foregår direkte i vand, og haren IPX4-klassificering. Sved- og vandafvisningsgraden er ikke permanent. Opladningsetuiet er ikke sved- og vandafvisende.
2Kræver en iCloud-konto og macOS 10.14.4, iOS 12.2, iPadOS, watchOS 5.2 eller tvOS 13.2 eller nyere.
3Siri findes ikke på alle sprog eller i alle lande og områder, og funktionerne varierer fra land til land.
4Batteritiden afhænger af brug og konfiguration. Se apple.com/dk/batteries for flere oplysninger.

Cookie Settings