Indkøbskurv

Kurven er tom

Ny kunde

Finansiering

Efterhånden som it-infrastrukturen får større og større betydning i virksomheder, tages der i højere grad også stilling til, hvordan it-infrastrukturen skal indgå i årsregnskabet.

Hvorfor finansiering

Når du beslutter dig for at investere i ny it, bør du også tage stilling til hvordan du vil finansiere din nye løsning.

I den sammenhæng skal du huske, at kontant betaling også er en måde at finansiere på. Og selvom den er oplagt for mange, er det ikke sikkert at det er hverken den bedste eller billigste måde at finansiere på.


Fordele ved leasing

Markedet for leasing og finansiering er steget kraftigt de senere år og kan være interessant af mange forskellige årsager.

De primære er:

  • Frigør likviditet og fastholder kreditmuligheder
  • Forenkler administration og budgettering
  • Mulighed for indkøb på rammeaftaler – én godkendelse, løbende bestilling
  • Fleksible betalingsmuligheder med stigende eller faldende afdrag
  • Tilpasning af udgift til ROI
  • Frigør ressourcer til udvikling af virksomhedens kerneområder


Integreret i Atea
Fordelen ved at benytte Atea Finans er, at selskabet er en integreret del af Atea og dermed har en dyb forståelse for it-finansiering. Vi kan lave kundetilpassede og individuelle løsninger og samtidig tilbyde hurtig respons, fleksibilitet og konkurrencedygtige priser.

Fremtidssikret investeringer
Med leasing får man en række enestående muligheder for at sikre sin it-løsning. Der er ikke noget tab på investeringen hvis teknologien hurtigt bliver forældet, og med diverse tillægsforsikringer - som kan vælges efter behov - kan man helt undgå økonomiske bekymringer forbundet med investeringen.

Vores motto er: Du skal eje det der stiger i værdi og leje det der falder!

Kontakt os, så kontakter vi dig

Når du har valgt de vare du ønsker, kan du i købsflowet vælge at du ønsker at leje produkterne ved at sætte hak i en checkbox. Efterfølgende bliver du kontaktet af Atea Finans med henblik på at afdække din finansieringsinteresse. Du kontaktes af Atea Finans indenfor normal arbejdstid og inden 2 arbejdsdage. Ved udfyldelse af cvr.nr. så acceptereres det at Atea Finans påbegynder en initial kreditvurderingsproces.