Laddar meny

Atea Datacenter Monitoring Day i Ballerup

Atea vil gerne invitere dig til en dag hvor vi vil italesætte de udfordringer der er ved at drive et professionelt datacenter og inspirere dig til hvordan du, med de rette værktøjer kan løfte kvaliteten af dine leverancer.

08 jun
Ballerup
Atea, Lautrupvang 6, 2750 Ballerup
Vis på kort

 

  • Nogle snapshots fra agendaen:
  • Overvågning af datacentre med Azure OMS
  • System Center Operations Manager 2016
  • Kunde Case på service-orienteret overvågning
  • End-User Experience Monitorering
  • Application Performance Monitoring
  • Strategisk overvågning

 

I løbet af denne dag vil vi med et stærkt hold af eksperter fra Atea og vores partnere indenfor overvågning, forsøge at give dig et bredt indblik i forskellige typer af overvågningsløsninger samt hvilken værdi disse kan tilføre din virksomhed.


Lad Atea hjælpe dig med at modne dine overvågningsløsninger og tilmeld dig vores Atea Datacenter Monitoring Day.

 

08.30-9.00 Morgenmad (i reception)

9:00 – 9:45 Velkomst / Atea som din datacenter monitoreringspartner (John Christensen, Atea) 

Strategisk overvågning (Robert Salzwedell, Atea)

Hvad er overvågning egentlig anno 2017? Er overvågning overhovedet relevant i et moderne datacenter? Og hvad er værdien.?

End-user og applikations monitorering, hvor hører det til i IT afdelingen og hvordan integrerer vi den information vi opsamler. I vores ITSM system.

 

9:45-10:30 ”Azure kommer! Er SCOM død?” (Peter Dinesen, Atea og Jesper Rune Larsen, Atea)

Med et stadigt stigende behov for hybride og agile monitorerings tjenester, betyder det så at OMS overtager den daglige monitorering fra SCOM? Få et overblik over sammenhængen, integrationen, og de muligheder som løsningerne, tilbyder både sammen og hver for sig.

 

10:30-10:45 Pause

 

10:45-11:30 Savision Live Maps (Savision)

Savision har igennem flere år været den markedsledende producent indenfor service orienteret Monitorering og Dashboards løsninger til Microsoft System Center produkterne. 

Det mange gange prisbelønnede Live Maps produkt, oversætter de tekniske data der bliver leveret fra Microsoft System Center Operations Manager (SCOM) til input for forretnings/ IT kostumiserede dashboards løsninger. Savision Live Maps fokuserer på brugervenligheden i oprettelse, brug og forståelse af dashboards løsningen for både IT-drift, applikations ejere og Management.

Live Maps fra Savision gør det muligt for forretningen at se igennem støjen fra alarmer, og hurtigt identificere hvilke alarmer, der har størst indvirkning i et service nedbrud. Dette gør det muligt at forstå SCOM alarmer hurtigere, kommunikere IT-forstyrrelser tydeligere og i sidste ende løse disse hændelser væsentligt hurtigere og på en sikker måde.

 

11:30-12:00 Frokost 

 

12:00-12:45 SCOM og Live Maps hos AP Pension (Hanne Hemmingsen, AP Pension og Jesper Rune Larsen, Atea)

Kravet var at leverer en top moderne monitorerings platform til driftsafdelingen med overblik over de services som afdelingen leverer til deres kunder. Løsningen skulle implementeres som en dashboards løsning hvor på driftsafdelingen hurtigt og præcist skulle kunne danne sig et overblik over en given hændelse,

Hør fra AP Pension om hvordan projektet med Atea som partner har forløbet indtil nu

 

12:45-13:30 Application Performance Monitoring (APM) (AppDynamics)

Lær dine apps at kende bedre end nogensinde med AppDynamics komplette, real-time synlighed på forretningskritiske transaktioner

Se den automatisk visualisering af komplekse web- og mobilapplikationer med APM.

Visualiser de åbne indbyrdes afhængigheder i applikationerne med automatisk genererede flowcharts og Business Transactions baseret på produktions og  applikationsadfærd

 

13:30-13:45 Pause

 

13:45-14:30 End-User Experience (EUE) Monitoring (Riverbed)

Hvis du vil opleve den reelle værdi din applikation hvad enten den leveres on-Prem eller i cloud, Så er den bedste måde at gøre det på er at overvåge disse applikationer ud fra slutbrugerens perspektiv. 

 

14:30-15:00 Ask the Experts / Opsummering (Jan Kristensen, Jens Schrøder, Jesper Rune Larsen, John Christensen, Michael Bach Jakobsen, Peter Dinesen, Robert Salzwedell - Atea)

Har du spørgsmål vedr. monitorering? Fra design og projekt til dashboards, OMS og sammenhæng, Kom og udfordre os så vi kan rådgive vores kunder endnu bedre.

 

For mere information, kontakt venligst:

Business Manager, John Christensen
Mobil: 3078 0981
Email: John.Christensen@Atea.dk

I løbet af denne dag vil vi med et stærkt hold af eksperter fra Atea og vores partnere indenfor overvågning, forsøge at give dig et bredt indblik i forskellige typer af overvågningsløsninger samt hvilken værdi disse kan tilføre din virksomhed

Kan du desværre ikke deltage på eventet i Ballerup, har du også muligheden i Aarhus d.9.juni.

Læs mere her

Partner: AppDynamics

www.appdynamics.com

 

 

Tilmelding
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer