Laddar meny

Kom gratis til Cisco Connect 2017 med Atea og Axcess

Er du med til at sikre din virksomheds digitalisering og dermed vækst og udvikling inden for it, så er Cisco Connect noget for dig.

29 mar - 29 mar
Øksnehallen - kl.9.00 - 16.30
Øksnehallen, Halmtorvet 11, 1700 København V
Vis på kort

Under overskriften "Your time is now" inviterer Cisco til deres årlige Cisco Connect i Øksnehallen den 29. marts kl. 8.30-16.00. Under årets tema gemmer der sig spændende indlæg, banebrydende demoer og en dag, hvor du kan opdatere din viden og udvide dit netværk.

Mød os

Som Spotlight Sponsor for Cisco Connect er vi selvfølgelig klar til at svare på alle dine spørgsmål på vores stand i udstillingsområdet. Igen i år har vi en stor Atea-Axcess stand, som vi bemander med de skarpeste specialister fra begge virksomheder.

Mød os på spotlight scenen

Gør du dig tanker om, at skifte til en Application Centric Infrastructure (ACI)? Så ønsker vi, at fremhæve vores spotlight session, hvor vi netop kommer til at belyse hvordan netværk og sikkerhed smelter sammen til en integreret løsning og ikke mindst hvordan du kan håndhæve og forbedre dine eksisterende sikkerhedspolicies i et ACI miljø. Alt dette med en kontrakt-baseret tilgang.

 

Brug vores VIP kode og registrer dig GRATIS – du sparer 2.695,-

Du kan nu registrere dig gratis med vores VIP kode på Cisco Connects website.

Indtast VIP-koden DK116F, når du registrerer dig.

 

Tilmelding
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer