Laddar meny

ERFA Security - Informationsmøde

Det er hermed en fornøjelse at kunne invitere dig til vores ERFA-security møde. I ERFA-gruppen får du mulighed for at stille spørgsmål og få inspiration, sparre med talerne og fagfæller – og ikke mindst skabe et solidt netværk inden for it-sikkerhed.

08 mar
Aarhus
Atea, Tangen 4, 8200 Aarhus N
Vis på kort

For mere information, kontakt venligst:
Jørgen E. Hartig
Mobil: 4214 0133
Email: joeh@axcess.dk

Vi skal bl.a. tale om:

  • Trends i ”nutidens” Malware udvikling ift. konkrete eksempler, som er opdaget for nylig.
  • Social Engineering. Præsentation af metoder indenfor Social Engineering og resultat af analyse om Social Engineering-angreb imod danske virksomheder.

Social Engineering ekspert, Dennis Hansen, og cybersikkerhedsekspert og CTO hos CSIS, Jan Kaastrup, er talere på ERFA-mødet, og vil bidrage med deres viden om og erfaring med it-sikkerhed.

Agenda:

09.00 - 09.30 Morgenmad

09.30 - 11.00 Banker Trojans fra et retsvidenskabeligt perspektiv. Banker Trojans from a forensics perspective - CSIS v/Jan Kaastrup

Præsentationen vil sætte fokus på tre ting relateret til moderne malware rettet mod Windows. The presentation will focus on three things related to modern malware targeting Windows:

Hvordan blev PC'en ramt?
Hvornår blev PC'en ramt?
Hvad blev PC'en ramt af?

Vi sætter endvidere fokus på et reelt hybrid-angreb med Carbanak og Dridex malware på den samme Windows PC. Andre typer malware - såsom Sality, Refete, Rovnix og Ramnit - vil også blive berørt.

11.00 - 11.15 Pause

11.15 - 12.30 Social Engineering – DBI v/Dennis Hansen

Hvordan anvendes social engineering til at kompromittere en virksomheds cyber-sikkerhed, og hvad kan gøres for at imødegå denne trussel? Få indsigt i hvordan cyber-kriminelle foretager avanceret cyber-rekognoscering af personer og virksomheder, samt hvordan de anvender denne information til at designe og eksekvere målrettede social engineering angreb mod virksomheder. DBI giver oplæg om både den offensive og defensive side af social engineering og præsenterer resultater om danske virksomheders sårbarhed over for social engineering.

12.30 - 13.30 Afslutning og sandwich

Tilmelding
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer