Laddar meny

Er din virksomhed forberedt på morgendagens it-trusler?

For hver dag der går ser vi, at it-relaterede trusler bliver mere og mere raffinerede og intense. Selv med den største værktøjskasse kan traditionelle beskyttelsesmetoder ikke længere beskytte virksomheden 100 procent.

01 feb
Eksperimentarium, København
Tuborg Havnevej 7, 2900 Hellerup

 

Det er efterhånden tydeligt, at det er på endpointet, at kampen for alvor skal tages, og det er derfor nødvendigt at implementere de rette løsninger og processer for, hvad man skal gøre, når en bruger er blevet inficeret.

Den nye dataforordning (GDPR) stiller samtidig også store krav til virksomhedernes databeskyttelse. Hvordan griber man disse problemstillinger an som virksomhed, og hvilken teknologi skal der investeres i for at imødekomme dataforordningen på den bedste og letteste måde?

Det og meget andet kan du høre om på vores it-sikkerhedsseminar, hvor vi sammen med Ciscos specialister gennemgår aktuelle udfordringer og løsninger inden for it-sikkerhed. Der er et begrænset antal pladser, så sørg for at tilmelde dig allerede i dag.

Efter sikkerhedsseminaret vil du desuden modtage Ciscos helt nye Annual Security Report.

Se dagens program


Bliv klogere på:
  • Hvordan imødekommer vi dataforordningens krav med den teknologi, som er til rådighed?
  • Hvordan kan Cisco Advanced Malware Protection suiten bruges som analyseværktøj, og hvordan integreres det med resten af sikkerhedsinfrastrukturen.
  • Cisco ISE er og bliver omdrejningspunktet for en Cisco sikkerhedsarkitektur. Find ud af, hvordan du får mest ud af investeringen.
  • Cisco Umbrella (OpenDNS) smelter sammen med Cisco Cloud Web Security, hvilket giver mange nye muligheder.
  • DDoS beskyttelse er stadig en rigtig svær opgave. Hør, hvordan man kan beskytte sig mod DDoS angreb med en Cisco platform.
Tilmelding
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer