Laddar meny

Microsoft SQL-seminar

Udnyt jeres SQL-setup og frigør økonomi til andre it-projekter.

Tilmeld dig her! Se programmet
Der sker meget på SQL-området i disse år. Jeres SQL-servere har fået et gear mere. Det kan lette hverdagen og optimere ressourceforbruget, så I undgår at binde økonomien i hardware og kan fokusere på flere it-projekter.

Tidligere tiders bugs er blevet rettet, og drift og smidighed er blevet optimeret. Det betyder imidlertid også, at I med fordel kan gå jeres setup efter i sømmene – der er nemlig mange fordele at hente. Med den rette gearing, kan I spare licenskroner og samtidig skære en stor del af server- og administrationsomkostninger væk. Samtidig kan I undgå uforudsete ekstraregninger og minimere strøm- og pladsforbrug.

 

Alt det kan I høre om på dette spændende halvdagsseminar, hvor vi blandt andet får besøg af en af Danmarks førende SQL-eksperter, evangelist Michael Frandsen.

 

Bemærk, at der er begrænsede pladser, så det er først til mølle!

Michael Frandsen er SQL-ekspert med mere end 20 års erfaring på blandt andet SQL-området. Han er en del af Microsoft Advisory Board i Redmond på Hyper-V og Windows. Her sidder han med andre specialister og arbejder på de fremtidige versioner af Windows.

Vil du vide mere om SQL?

København - 2. maj 2017

World Trade Center Ballerup

Borupvang 3

2750 Ballerup

Aarhus - 4. maj 2017

Moesgaard Museum

Moesgård Allé 15

8270 Højbjerg

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer