Laddar meny

Mød to af verdens førende Open Source specialister d. 27. april

Hos Atea kan du d. 27. april møde 2 af verdens førende Open Source Specialister – Jan Wildeboer og Senior Manager Ted Schönbeck – og høre historien om Open Source og hvorfor en af verdens førende bilproducenter nu satser på Red Hat.

27 apr
Ballerup
Atea, Lautrupvang 6, 2750 Ballerup
Vis på kort

For mere information, kontakt venligst:
Pia Larsen
Mobil: 3078 1006
Email: Pia.Larsen@Atea.dk

Agenda:

10.45-11.30
Jan Wildeboer arbejder som Red Hat forretnings evangelist og rejser primært i EMEA regionen for at diskutere og overbevise om brugen af open source, hvor han typisk er ”key note speaker” ved større IT- og teknologi events.
Siden han i 1993 blev introduceret for Linux, har han været den evige fortaler for brugen af open source i rollen som såvel udvikler, lobbyist og ”aktivist”.
Få historien om open source leveret på en yderst humoristisk måde – og få indblik i en verden, som du måske troede du kendte.

11.30-12.00
Frokost sandwich

12.00-12.45
Ted Schönbeck har en M.S. i såvel International Business som Computer Science og er Red Hat’s nordiske Senior Manager for deres ”Solution Architects”.
Ted vil fortælle om, hvorledes en af verdens førende bilproducenter har opnået nye niveauer for deres innovation ved hjælp Red Hat open source og Openshift.
Og ikke mindst, hør ham fortælle om, hvordan Airbnb og Uber uden hotelværelser eller biler på rekordtid er blevet verdens førende på deres respektive områder.

Tilmelding
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer