Laddar meny

Seminar om medarbejdervendte app-løsninger

Vi vil gerne invitere dig til et spændende seminar, som er målrettet it- og forretningsledelse og afholdes i samarbejde med Danmarks førende app-udviklingshus Nodes. Deltagelse er gratis.

09 feb
Aarhus
Atea, Tangen 4, 8200 Aarhus N
Vis på kort

 

For mere information, kontakt venligst:
Business Manager
Jesper Løngaa
Mobil: 3078 0949
Email: Jesper.Longaa@Atea.dk

På seminaret vil du få indsigt i følgende: 

  • Hvordan bør den fremsynede virksomhed implementere mobility i den overordnede forretningsstrategi? 
  • Hvordan iværksættes og implementeres håndgribelige og forretningsgivende app-løsninger i virksomheden?
  • Hvordan planlægges den tekniske infrastruktur, mobile management, og ikke mindst synergien mellem produktivitet og medarbejderens tilfredshed? 
  • Hvilke behov og overvejelser hos virksomhedens forskellige interessenter bør ligge til grund for anvendt mobilitet i forretningen? 

Hvordan sikres en løsning, der skaber tydelig fremdrift og sammenhæng mellem forretningens og it-afdelingens mål?

Program

9.00 - 9.15: Registrering og morgenkaffe  

9.15 - 9.20: Velkommen v/Jesper Løngaa, Atea  

9.20 - 9.30: Atea & Nodes samarbejdet og dets betydning for erhvervsvirksomheder v/Jesper Løngaa, Atea og Andreas Rasmussen, Nodes En kort introduktion til de udfordringer og nye muligheder for B2B, som samarbejdet tager udgangspunkt i.  

9.30 - 10.15: Medarbejdervendte apps - trends, cases og inspiration v/Andreas Rasmussen, Nodes I dette oplæg gennemgår vi de seneste globale trends inden for medarbejdervendte apps. Du får tre stærke cases fra virksomheder, som har udnyttet de muligheder mobilitet giver, og vi demonstrerer fire måder til at komme godt i gang. 

10.15 - 10.40: Kaffepause og networking  

10.40 - 11.10: Integration til eksisterende it-systemer v/Casper Rasmussen, Nodes Digitale projekter skaber for alvor værdi i en forretningsmæssig kontekst, når de spiller sammen med eksisterende it-systemer, men det kan opleves som en barriere, når virksomheder skal i gang med deres første app-projekt. I dette indlæg gennemgår vi muligheder og udfordringer i forhold til integration til eksisterende systemer i et fortsat sikkert miljø.  

11.10 - 11.45: Management strategier for succesfuld mobilitet - platforme og løsninger, v/Kenneth Rosenkrantz, Atea Succesfulde app-løsninger hviler på et fundament af gennemtænkt og fleksibel it-infrastruktur. De rette valg af bl.a. platforme, udrulningsmodel, finansiering og management skal træffes, og vi giver her et indblik i de vigtigste overordnede faktorer.  

11.45 - 12.00: Q&A session og afrunding på dagens program, v/Atea og Nodes  

12.00: Let frokost/sandwich samt networking

 

 

Tilmelding
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer