Laddar meny

Best of Dell EMC World 2017

Vi tager det bedste fra Dell EMC World med hjem til dig

01 jun
Webinar

 

Har du ikke mulighed for at deltage i Dell EMC World 2017? Eller vil du bare opdateres på de vigtigste emner fra konferencen? Så må du ikke gå glip af dette webinar.

Vi tager de vigtigste nyheder fra Dell EMC World med hjem til dig. Når du er tilmeldt webinaret, vil du den 1. juni modtage en mail med et link, så du kan se webinaret når det passer dig.

 

For mere information, kontakt venligst:

Thomas Axel Schmidt, Afdelingschef Dell EMC

Mobil: 3078 1811

Email: thomas.axel.schmidt@atea.dk

 

Indhold

På Dell EMC World 2017 løftes sløret for en ny æra af teknologi. Der gives bl.a. indblik i de værktøjer og strategier, du har brug for til at forbedre dine færdigheder, transformere din virksomhed og trives i en digital transformation. Vær en af de første til at høre om nye produkter og se de nyeste teknologier. Bliv en innovativ leder for dit firma og kom videre med nye trends.

Digital Transformation er drivkraften til at levere bedre oplevelser, sætte trends og lede markedet. Men ægte transformation kræver hårdt arbejde. På webinaret får du den viden du har brug for, så du kan sætte teknologi i centrum for din virksomhed og realisere din digitale fremtid.

 

Vi ser frem til din deltagelse i webinaret.

Tilmelding
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer