Laddar meny

Brugerstyring i det offentlige – hvor langt er du med Persondataforordningen

08 dec
Webinar
Kl.9.30

Persondataforordningen banker på døren, og det har sat fokus på hvordan vi i dag håndtere brugeres rettigheder og adgange (også kendt som IAM – Identity & Access Management).

Det kan være en tidskrævende og ofte uoverskuelig opgave, der kan have alvorlige organisatoriske konsekvenser, hvis ikke den bliver behandlet sikkert og effektivt.

I dette webinar vil Atea og 2ndC sætte fokus på, hvilke store udfordringer offentlige virksomheder står over for, samt hvordan man kan løse de kerneudfordringer, persondataforordningen giver.

Så meld dig til nu og bliv klogere.

 

Michael Roland Business Manager, Atea Danmark
Aleksander Bergstedt Marketing & Alliance Manager 2ndC
 • Hvilke udfordringer kan IAM løse og hvilke fordele giver det
 • Hvordan kan IAM understøtte i GDPR

 Hvorfor kan det være svært at lave brugerstyring i det offentlige

  • Offentlige institutioner har i snit 130 applikationer og systemer hvor brugere skal oprettes, vedligeholdes og nedlægges i, og dette tal er støt stigende.

   Det giver hårde compliance og governance udfordringer for IT, da det kan være svært at følge med, og ender derfor ofte som flaskehals for organisationen.

   Samtidig giver nye dokumentationskrav og krav om dataportabilitet mfl. fra persondatafordningen en øgede kompleksitet til brugerhåndtering.Hvordan løser vi kerneudfordringerne

  • Tidiligere har man brugt tusindvis af timer, dyre konsulenter og tunge systemer til at løse disse udfordringer. I en agil organisation er der behov for et standard produkt, på en stadard platform, der sikre hurtige og solide sejre i arbejdet mod fuld compliance.

   I dette webinar tage vi et kig på 2ndC Compliance Suite og hvordan de med moderne Cloud teknologi, bringer brugerhåndtering ud i forretningen, til gavn for hele organisationen.

Hvordan kommer vi i gang

  • Der findes ingen sølvpatron eller hemmlig opskrift til at overkomme persondataforordningens udfordringer og kampen med brugerhåndtering, men der findes værktøjer der gør det nemmere. Med standard implementereringsforløb på kun 5 uger og simpelt SaaS model kommer vi rundt om hvordan du kan være oppe og køre inden den 25. maj 2018

Hvis du deltage i webinaret så er sidste frist d. 5.12

For mere information:

Michael Roland
Business Manager
Mobil: +45 3078 0857
michael.roland@atea.dk

Tilmelding
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer