Laddar meny

Webinar: VMworld Greatest Hits 2017

Vi tager det bedste fra VMworld med hjem til dig

29 sep
Webinar

 

Havde du ikke mulighed for at deltage i VMworld 2017? Eller vil du bare opdateres på de vigtigste emner fra konferencen? Så må du ikke gå glip af dette webinar.

Vi tager de vigtigste nyheder fra VMworld med hjem til dig. Når du er tilmeldt webinaret, vil du den 29. september modtage en mail med et link, så du kan se webinaret når det passer dig.

 

For mere information, kontakt venligst:

Flemming Westervang, Afdelings- og Konsulentchef

Mobil: 3078 0692

Email: flemming.westervang@atea.dk

 

Se video om VMware Cloud on AWS her

Klik her og læs mere om VMware Cloud on AWS

 

Indhold

VMworld er VMwares main event. Til VMworld 2017 løftes sløret for en ny æra af teknologi. Der gives bl.a. indblik i de værktøjer og strategier, du har brug for til at forbedre dine færdigheder, transformere din virksomhed og trives i en digital transformation. Vær en af de første til at høre om og se de nyeste teknologier.

VMworld byder på en masse af spændende fagligt indhold og vi kan med stolthed fortælle at vores ekspert Brian Flemming Knutsson, skal holde oplæg om vSAN performance på konferencen. Storage Performance skal ikke være en hindring i dit Software Defined Datacenter og oplægget vil bl.a. give dig svar på hvordan vSAN klarer sig sammenlignet med traditionelle storage typer.  

Digital Transformation er drivkraften til at levere bedre oplevelser, sætte trends og lede markedet. Men ægte transformation kræver hårdt arbejde. På webinaret får du den viden du har brug for, så du kan sætte teknologi i centrum for din virksomhed og realisere din digitale fremtid.

 

Læs mere om VMworld 2017 her

Se introduktionsvideo til VMworld 2017

 

Vi ser frem til din deltagelse i webinaret.

Tilmelding
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer