Atea Network Community 2018

Stærkt fagligt it-netværk - Styrkelse af individuel udvikling - Faglige seancer - Fokus på sundhed og produktivitet

Tilmeld dig

Igen i år sætter Atea og partnere rammerne for et udviklende netværksforløb fra april til oktober. Vores ønske er at facilitere et forum, hvor vi gensidigt udveksler erfaringer og ledelsesmæssige udfordringer i et trygt miljø samt styrker egne personlige kompetencer og fællesskab med andre på lige fod.

Du kan forvente:

  • Stærkt fagligt it-netværk og sparring med ligestillede
  • Styrkelse af individuel udvikling
  • Faglige seancer
  • Fokus på sundhed og produktivitet

Den ene del af forløbet er ugentlige seancer, hvor vi - guidet af professionelle trænere - skal styrke vores fysik og samspil ved cykeltræning på vejene. Vores professionelle trænere planlægger fra uge til uge, ruter og distancer samt sværhedsgrad og du vil i løbet af perioden mærke en markant udvikling både mht. dit faglige netværk/sparring og din fysik.

Den anden del er faglige seancer med eksterne fagprofiler inden for kropssprog, performancetræning og hjernens mysterium.

Derudover er der fuld adgang til alle Ateas øvrige arrangementer i perioden.

Atea Network Community 2018

Atea Network Community Team Challenge

Forløbet kulminerer med en fantastisk afslutning på Atea Network Community, hvor vi i perioden 13. – 16. september 2018 rejser til Spanien for at netværke og opleve den enestående natur på cykel. Her vil vi ligeledes præsentere et fagligt indhold, som bla. vil være med til at styrke din personlige udvikling.


Lars Michaelsen
er sportsdirektør hos Astana Pro Team. Gennem sin karriere har han opnået gode resultater ved Paris – Roubaix, hvor han sluttede som nummer 5 i 2002 og 2005.

Han har ligeledes deltaget i OL for det danske landshold 4 gange. Efter pensionering som professionnel rytter blev han sportsdirektør, først for Team CSC, senere ved Leopard Trek og Saxo Bank– Tinkoff.

Lars har dermed 14 år som pro rytter og 8 år som sportsdirektør, hvilket giver ham en solid viden om moderne cykling.


Lennie Christensen
træner øst, er indehaver af Davinci Cykler og var professionel cykelrytter fra 1992 til 2004. Hans vigtigste sejre var Europamester og MTB tour de France 1997. Var i 2003 en del af team CSC (Bjarne Riis) & kørte med førertrøjen i Post Danmark. Desuden har Lennie været manager og coach for adskillige teams og løb.


Christian Elbæk
træner vest har kørt som elitecykelrytter på øverste niveau i Danmark de sidste seks år, på flere forskellige hold, men har fra 2018 valgt at sætte sin karriere som atlet på pause og i stedet fokusere på sine økonomistudier på Århus Universitet. Christian har deltaget i mange løb rundt omkring i Danmark, Europa og verden og har brugt utallige, slidsomme timer på sin cykel. Han har et rigtigt stort kendskab til alle aspekter af træning, kost og restitution og er altid villig til at dele ud af sin viden samt dele sine sjove historier.

Charlotte Fich - Har du et udtryk- der gør indtryk?

Charlotte Fich - Har du et udtryk- der gør indtryk?

Jeg vil introducere dig for, hvordan vi skuespillere tænker og arbejder. Jeg tror nemlig, du kan spejle dit arbejde i mit. Som skuespiller er mit fokus altid: Hvordan kommunikerer jeg mit budskab, så det kommer ud over rampen?  De fleste talere fokuserer på indholdet, på teksten i det oplæg eller den tale, de skal holde. Jeg vil brede viften ud. Du har meget mere at spille på, når du skal overbevise dine medarbejdere og samarbejdspartnere om din mission. Du kan opnå langt større gennemslagkraft som leder, hvis du tør bruge mere af dig selv og den historie, du har.

Du har mere til fælles med forsangeren i et rock band og skuespilleren i en teaterforestilling, end du tror…

Louise Opprud Jakobsen – hjernenørd, innovatør & fremtidsforsker

Louise Opprud Jakobsen – hjernenørd, innovatør & fremtidsforsker

Det ’state of mind’ du befinder dig i, når du tænker dine største og mest kreative tanker, er ikke tilfældig.

Ny hjerneforskning kan fortælle os, hvordan vores biokemi og hjernens forskellige aktivitetsmønstre leder dig frem til store tanker og unikke indsigter. Fordi vi forstår hvad et state of mind er fra et hjerneforskningsmæssigt perspektiv, kan vi finde ud af, hvad der biokemisk skaber forskellige niveauer af performance.

Vi tager en tur gennem ny videnskab, der beretter om hvordan vi kan bruge musik, motion, meditation, søvn, kropspositioner og systematiske måder at tænke på til at ændre og modellere hjernens biokemi, der beviseligt højner din kreativitet, innovationsevne og peak performance.

Peter Møller Christensen – sportsfysiolog hos Team Danmark & arbejder bla. med cykellandsholdet.


Peter Møller Christensen

Sportsfysiolog hos TEAM DANMARK og arbejder bla. med det Danske Cykellandshold.

Peter tager os med på en spændende rejse i hvordan du optimerer din præstationsevne med fokus på ernæring og iltoptagelse.

Peter afsluttede sin erhvervs Ph.D i 2014 med fokus på regulering af iltoptagelse i samarbejde mellem forskergruppen Integreret Fysiologi på Institut for Idræt og Ernæring på Københavns Universitet og Team Danmark. Dette samarbejde forsætter frem mod Rio 2016. Er uden for arbejde glad for at cykle i alle dets former, og en tur på hockeybanen er også et hit.

Niels Billekop, Nordic Director, Ivanti

"Jeg må indrømme, at jeg er blevet positivt overrasket over hele forløbet med ANC. Selvom jeg var debutant og ikke havde nogen særlig cykel erfaring, så var det gode sammenhold og de opmuntrende ord på vejen med til, at jeg gennemførte forløbet. Jeg fik mere velvære i hverdagen ved at deltage og det at mødes med ligesindede IT kollegaer, styrke netværket og relationerne gør bare det hele så meget lettere i mit daglige arbejde."

Niels Billekop, Nordic Director, Ivanti

Ulrik Jonas Jessen, Projektdirektør, Strawberry Properties

"ANC 2017 var min tredje udgave af ANC, og jeg har kun godt at sige om forløbet. På det professionelle plan har jeg en stor interesse i at pleje mit IT netværk, og de faglige seancer er med til at inspirere mig i mit daglige arbejde. Sammenholdet på holdet er unikt og der er plads til alle."

Ulrik Jonas Jessen, Projektdirektør, Strawberry Properties

Pris for hele forløbet er DKK 7.550,- ex. moms

Vi glæder os til at få dig med om bord som en del af Atea Network Community 2018, og ser frem til et spændende, passioneret forløb sammen med dig. 

 

 


Atea Network Community 2018

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer