Laddar meny

It-trusler og nye compliancekrav i 2018

Vi har fornøjelsen af at invitere dig til et spændende sikkerhedsseminar, med fokus på de nyeste it-trusler samt inspiration og god viden omkring de nye compliancekrav, der for alvor slår døren ind i 2018!

18 jan
Carlsberg Museum & Business Centre, København

Arrangementet er inkl. forplejning.

Sammen med eksperter fra både Cisco og Apple belyser vi nogle af de bekymringer og spørgsmål, som du måske sidder inde med.

Vi vil komme med bud på, hvordan teknologier og services gennem Atea, kan ruste din virksomhed til fremtiden og skabe værdi for både de enkelte medarbejdere, samt på organisationsniveau.

Risikoen for it-angreb er reel og der kommer hele tiden nye ting frem. Hvis du blot kigger tilbage på de seneste 6 måneder om opdagede hændelser, så er man overbevist.  

Visiblitet, Mobilitet og effektivitet er nøgleord, når IT-sikkerhed sættes op imod det moderne arbejdsliv og de kommende compliance krav. Men hvor skal virksomhederne og organisationer sætte ind for at opnå mest værdi for pengene og størst effekt imod risici og compliance krav, uden at det går ud over medarbejdernes arbejdsglæde?

09.00 - 09.30 Registrering og morgenmad

09.30 - 09.45 Velkomst (Jørgen Hartig, Atea)

09.45 - 11.00 Cisco - Updates på Cisco Sikkerhed (v/ Cisco). Gennemgang af Ciscos sikkerhedsstrategi og centrale produkter ift. netværk, perimeter, ”cloud security” og Endpoint.

11.00 - 11.15 Pause

11.15 - 12.00 Apple – Security by Design (Henrik Ryle, Sales Planning & Operations Manager, Apple). Hør om sikkerhedsmodellen i iOS i forhold til device, data og netværk samt de nye sikkerhedstiltag i det strategiske partnerskab mellem Apple og Cisco.

12.00 - 13.00 Frokost

13.00 - 13.30 Atea Demo – Cisco/Apple Connector (Nikolaj Andersen Wølck, Atea). Atea vil demonstrere anvendelsen af Cisco 2 sikkerhedsløsninger (Umbrella og AMP for Endpoint) på Apple iOS-enheder. Indlægget vil fremhæve hvilke fordele dette giver for virksomhederne i forhold til beskyttelse af medarbejdere på Apple iOS-enheder, når de er på ”farten”.

13.30 - 14.15 Rettigheder og sikkerhed i kundens netværk (v/ Cisco)
Infrastrukturen med tilhørende sikkerhedsfeatures spiller en central rolle i at holde styr på enheders adgange, rettigheder og beskyttelse imod evt. inficerede enheder, så kritiske ressourcer er beskyttet bedst muligt. Indlægget vil også omhandle samspillet imellem Ciscos egne løsninger og strategiske samarbejdspartner. 

14.15 - 14.30 Pause

14.30 - 15.00 Atea Security Operation Center (Michael Kempel Winsløw – SOC manager, Atea). Atea Security Operation Center har mulighed for at hjælpe virksomheder med at opretholde et højt sikkerhedsniveau i infrastrukturen -  lige fra løbende vedligeholdelse og ændringer samt opdage/fortolke på hændelser fra sikkerhedsprodukter. 

15.00 - 15.15 Afslutning

 

Jørgen E. Hartig

Concept Manager – Security

Mobil: +45 4214 0133

joeh@axcess.dk

Har du spørgsmål?
Jørgen Hartig
Concept Manager – Security
Tilmelding
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer