Cisco DevNet Express - 2 dages kursus

Vi har nu glæden af at kunne invitere dig til et 2 dages kursus i samarbejde med Cisco DevNet Express. Du kan lære om, kode med og få inspiration til brugen af Enterprise Network Programmability værktøjer og APIer som bl.a. Python, DNA Center, RESTconf og NETCONF.

Startdato
31. okt. 2018, 09:00
Slutdato
01. nov. 2018, 16:00
By
Ballerup
Adresse
Lautrupvang 6, 2750 Ballerup

Kurset er for netværks- konsulenter, ingeniører & arkitekter, samt DevOps ingeniører, med fokus på at bruge API'er til at hjælpe dig med at administrere og programmere dit netværk. Vi forventer ingen programmeringserfaring, så alle kan være med!

Lad computeren arbejde for dig: Python, Git og Github

Eventet starter med en introduktion til basal Python programmering og introduktion til Git og Github. Dernæst fokuseres på forståelse af JSON data, brugen af dette i moderne software arkitektur, samt hvordan Python kan anvendes til at bearbejde data.

Interagér med dine systemer via REST API’er

Nærmest al moderne software, herunder netværksudstyr kan ”snakke” REST – så mon ikke det var på tide at lære dette sprog? Lær begreber og terminologi for REST API'er:

  • Hvordan man kommer i gang med REST API'er?
  • Hvordan bruger man POSTMAN til at teste API'er?
  • Hvordan man udvikler scripts der kan benytte et REST API?

Introduktion til DNA Center Programmerbarhed

DNA Center tilbyder en lang række API'er og SDK'er der kan benyttes til al verdens integrationer. Dette inkluderer operativ scripting, DevOps integrationer og app udvikling oven på dit DNA netværk. Dette er fremtidens måde at arbejde med et intelligent netværk.

Den skalerbare måde at arbejde med netværk; Introduktion til Model Driven Programmability

Lær hvilke fordele ”Model Driven Programmability” tilbyder ift. traditionelle værktøjer såsom CLI / SNMP. Lær om interaktionen mellem YANG datamodeller og de nye standard transport protokoller, bl.a. NETCONF og RESTCONF. Prøv hvordan du kan benytte NETCONF / RESTCONF til at hente data fra netværksenheder, og ligeledes konfigurere disse.

Automatiseret konfigurationen, og bedre udnyttelse af, Meraki netværk

Introduktion til Meraki-platformen og dens integrationspunkter. Lær om API'erne til Meraki Dashboard og hvordan man kan benytte Lokations API’et til at bygge tjenester.

 

Et DevNet Express-event giver dig mulighed for at lytte og lære, og derefter anvende det i praksis. Du bliver undervist og får hands-on erfaring med teknologierne, gennemfører interaktive opgaver (under kyndig vejledning)

Kurset er gratis for alle deltagere, men ved udeblivelse forbeholder vi retten til at fremsende en faktura. Kurset afvikles over to dage, og det er vigtigt, at du kan deltage begge dage.

Vi sørger for rammerne samt forplejning begge dage, det eneste du selv skal medbringe er din PC.

Hvis vi med overstående har vakt din interesse, vil det glæde os at kunne byde dig velkommen til dette 2 dages kursus. Tilmelding kan ske via mail til en af følgende:

 

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer