Laddar meny
seminar cisco

Cisco HyperFlex seminar - Aarhus

Automatisering af dit datacenter giver forøget værdi - og gør forretningen mere konkurrencedygtig!

Startdato
30. okt. 2018
By
Atea Aarhus
Adresse
Tangen 4, 8200 Aarhus

 

 

 

Et værdiskabende datacenter skal bidrage til din konkurrencedygtighed – og det kan det! I takt med at kravene fra den enkelte medarbejder ændrer sig, skal datacenteret også. Forretningen er blevet mere afhængige af it og kræver fejlfri tilgang til data.

Dette er uanset hvor, hvornår og fra hvilken enhed og kombineret med nye muligheder og udfordringer som blandt andet cloud, sikkerhed, data eksplosion og kunstig intelligens gør, at de it-ansvarlige i danske organisationer er i gang med en omstilling, som er nødvendig.

  1. Din forretningsmæssige fordel ved den eneste ægte hyperkonvergerede datacenterløsning fra Cisco med computer storage og netværk.
  2. Hvordan kan du automatisere dit datacenter med Cisco HyperFlex?
  3. Hvordan udnytter du HyperFlex til Kunstig Intelligens, Machine Learning og integreret backup?

10.00 – 10.30: Intro  Poul Piester, Country Lead Datacenter, Cisco

10.30 – 11.15: Hyperflex  Bjarne Madsen, Tech Consultant, Cisco

11.30 – 12.15: Veeam  Martin Plesner, System Engineer, Veeam

12.15 – 13.00: Frokost

13.00 – 14.00: Nvidia  Rik Thwaites, Cisco/EMEA Alliance Manager, Nvidia

Rik Thwaites, Nvidia

Rik Thwaites, Nvidia

Der har længe været et opbrud i den traditionelle arbejdsmåde. Arbejdspladsen behøver ikke længere at være på kontoret. Alle enheder kan potentielt være et arbejdsredskab og medarbejderne forventer at alle applikationer kan afvikles på alle enheder til enhver tid med upåklagelig performance.

Samtidig stiller de nyere versioner af traditionelle applikationer støre og større krav til performance og grafik, såsom Windows 10, hvilket kan få fatale følger for datacenterets ydeevne. Rik thwaites fra Nvidia, vil belyse hvordan man kan udnytte kombination af HyperFlex, med GPU’er fra Nvidia til at imødekomme disse krav fra applikationerne og brugerne i b.la. VDI løsninger.

Mange organisationer efterspørger løsninger til machine learning og kunstig intelligens, som kan implementeres uden at det påvirker det resterende datacenter setup. Nvidia vil vise hvordan man kan udnytte HyperFlex med Nvidia GPU’er til at lave simple løsninger, for netop at imødekomme VDI, AI og machine learning.

 

 

 

Poul Piester, Cisco

Poul Piester, Cisco

Poul Piester vil fortælle om hvordan Ciscos datacenter strategi er forankret i de udfordringer som man bliver mødt af hos kunder verden over. Cisco udvikler datacenterløsninger ud fra den ide, at it-driften skal simplificeres og automatiseres, så meget som muligt.

Det gøres med øje for applikationerne, som skal sikre en fejlfri performance på tværs af alle brugere, på alle enheder og på alle tider af døgnet. Samtidig åbner Cisco op for at man sikkert og problemfrit, kan arbejde på tværs af lokationer og cloud, uden at gå på kompromis med simplificeringen af driften.

Samtidig er sikkerhed via blandt andet visibilitet og analyse den røde tråd igennem alle Ciscos datacenterprodukter, som gør at man kan sikre brugere og forretningen en høj oppetid.

 

 

Martin Plesner,  Veeam

Martin Plesner, Veeam

Sikkerhed, opppetid og tilgængelighed er 3 emner, som fylder rigtig meget hos it-organisationer i dag. Det handler desværre ikke længere om, om man bliver udsat for et cyber-angreb, men hvornår.

Derfor er backup blevet et yderst vigtigt element, som skal være en integreret del af datacenter driften. En af udfordringerne ved den rigtige back up strategi er, at lave back up, uden det påvirker datacenterets generelle performance. Veeam og HyperFlex er et meget stærkt match, da begge platforme udnytter snapshot teknologien, til at lave en fuldt integreret back up løsning til HyperFlex.

Ved at udnytte den integreret snapshot teknologi på tværs af HyperFlex og Veeam, minimeres den performance impact der opstå på de virtuelle maskiner, imens der bliver taget back up.

Dette er en af grundene til, at Veeam peger på HyperFlex, når man skal lave en integreret back up løsning til en hyperkonvergeret platform.

 

 

Bjarne Madsen, Cisco

Bjarne Madsen, Cisco

En af udfordringerne for danske it-organisationer i dag er den øget kompleksitet og dermed sikkerhed i datacenteret. Med den udvikling vi ser i dag på applikationerne, brugere og datamængder samt det faktum at det hele skal sikres forsvarligt, bliver driften af det traditionelle siloopdelte datacenter hurtigt reaktiv og komplekst.

Cisco HyperFlex er en videreførelse af Ciscos eksisterende UCS platform, hvor compute, storage og netværk bliver samlet i en hyperkonvergeret løsning. Bjarne vil vise hvordan Cisco HyperFlex skaber et globalt filsystem på tværs af op til 32 noder, uden fald i performance, med inline depuplikering og compression, stretch cluster, replikering, integreret snapteknologi og meget mere.

Bjarne vil også vise, hvorfor Cisco HyperFlex bliver kaldt den mest agile Hyperkonvergeret platform på markedet i dag, ved at vise hvordan man kan bygge Cisco HyperFlex til at imødekomme specifikke krav, og kombinere HyperFlex med en lang række at traditionelle løsninger i nuværende datacentre.

 

 

Tilmelding
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer