Laddar meny

En dag med cloud (og din virksomhed) i fokus - Aarhus

Vi inviterer dig til en dag, hvor vi sammen med cloud-entusiaster viser vej gennem cloud-junglen og alle de hybride løsninger, som lige nu åbner op for et væld af nye forretningsmuligheder.

Startdato
21. aug. 2018, 08:30
Slutdato
21. aug. 2018, 14:30
By
Aarhus
Adresse
Tangen 4, 8200 Aarhus

Hør Dr. Stuart Nielsen-Marsh dele ud af sine succesrige erfaringer med kundecentreret vækst og forretningsinnovation gennem de sidste 20 år inden for software-, konsulent- og servicesektoren. De seneste 24 måneder har Nielsen-Marsh ledet Pulsants Public Cloud Strategy, som er en af Englands førende udbydere af hybride cloud-løsninger og cloud hosting. Virksomheden er - som få andre - en moderne cloud services provider, der fokuserer på at sikre kunderne let adgang til innovative cloud-tjenester.

Derudover fungerer Nielsen-Marsh som non-executive direktør for en række teknologi-, ISV- og AI-fokuserede startups, der bygger deres services op omkring cloud-baserede tjenester.

  • At være med til at skabe og præge Danmarks stærkeste cloud-forum.
  • At blive en del af et netværk, der gør dig i stand til at høste cloud-teknologiens fordele.
  • En Cloud-ERFA gruppe der er stiftet med det formål at inspirere, vidensdele, udfordre samt udveksle erfaringer på tværs af virksomheder og brancher.
  • At møde danske virksomheder, der fortæller om, hvorfor de har placeret deres it-infrastruktur i skyen, og hvordan cloud åbner op for nye forretningsmuligheder.
  • At få svar på alle dine spørgsmål fra dagens oplægsholdere som alle er førende eksperter på deres felt.

Kommer snart...

 

 

 

Tilmelding
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer