Laddar meny
cloud erfa gruppe

En dag med cloud (og din virksomhed) i fokus - Aarhus

Vejen mod cloud er i høj grad en iterativ og dynamisk proces, hvor vi hele tiden skal tilpasse og justere for at få den størst mulige værditilførsel. Men ingen kan forudse, hvor vi ender. Ingen af os kan forløse det enorme cloud-potentiale alene.

Startdato
21. aug. 2018, 08:30
Slutdato
21. aug. 2018, 14:30
By
Aarhus
Adresse
Tangen 4, 8200 Aarhus

Ingen af os kan forløse det enorme potentiale alene, og Danmark halter generelt bagud.

Gør du?

Det forum, vi ønsker at etablere med Cloud ERFA, skal sikre inspiration og diskussion om både den nære og lidt mere fjerne fremtid med cloud. Oplægsholderne er nøje udvalgt, fordi de har kompetencerne til at ændre spillereglerne, udfordre det bestående samt flytte vores perspektiv på cloud.

Cloud ERFA skal give dig ny viden og indsigt i de cloud-løsninger, der passer til præcis din virksomhed, så vi sammen skaber den størst mulige værdi med it og cloud.

  • At være med til at skabe og præge Danmarks stærkeste cloud-forum.
  • At blive en del af et netværk, der gør dig i stand til at høste cloud-teknologiens fordele.
  • En Cloud-ERFA gruppe der er stiftet med det formål at inspirere, vidensdele, udfordre samt udveksle erfaringer på tværs af virksomheder og brancher.
  • At møde danske virksomheder, der fortæller om, hvorfor de har placeret deres it-infrastruktur i skyen, og hvordan cloud åbner op for nye forretningsmuligheder.
  • At få svar på alle dine spørgsmål fra dagens oplægsholdere som alle er førende eksperter på deres felt.

Anders Keis: Oplev cloud-rejsen i praksis hos MHI Vestas Offshore Wind

Kom og hør hvordan MHI Vestas bygger fremtidens vindturbiner med cloud, og hvordan cloud er i gang med ændre alle facetter af it inden for administrativ it, produktion og services.

Henrik Bostrup: Den rigtige cloud til den rigtige workload

Mød Henrik Bostrup, CIO for Thy-Mors Energi, der har stået for energivirksomhedens cloud-transformation. Henrik Bostrup guider os igennem hele den proces, virksomheden har været igennem – fra de indledende overvejelser til selve implementeringen og de fordele og ulemper cloud har medført.

Pedja Bihor: Sådan opbygger du en skalerbar udviklingsplatform i skyen!

Hvordan opbygger du med succes en udviklingsplatform, der gør det muligt hurtigt at skalere op både organisk og teknisk? Vi vil tage dig gennem vores erfaring med at udnytte fordelene ved skyer til virksomheder og nøglefaktorerne for succes.

Martin Grundtvig: Hvordan høster du fordelene ved Hybrid Cloud uden at miste overblikket?

Hør hvordan andre skærer gennem støjen og beholder overblikket, så fokus holdes på proaktivt at forhindre serviceforringelser og nedbrud af jeres forretningsservices.

Martin Grundtvig
Pedja Bihor
Henrik Bostrup
Anders Keis
Tilmelding
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer