Laddar meny

En dag med cloud (og din virksomhed) i fokus - Ballerup

Vi inviterer dig til en dag, hvor vi sammen med cloud-entusiaster viser vej gennem cloud-junglen og alle de hybride løsninger, som lige nu åbner op for et væld af nye forretningsmuligheder.

Startdato
22. aug. 2018, 08:30
Slutdato
22. aug. 2018, 14:30
By
Ballerup
Adresse
Lautrupvang 6, 2750 Ballerup

Hør Dr. Stuart Nielsen-Marsh dele ud af sine succesrige erfaringer med kundecentreret vækst og forretningsinnovation gennem de sidste 20 år inden for software-, konsulent- og servicesektoren. De seneste 24 måneder har Nielsen-Marsh ledet Pulsants Public Cloud Strategy, som er en af Englands førende udbydere af hybride cloud-løsninger og cloud hosting. Virksomheden er - som få andre - en moderne cloud services provider, der fokuserer på at sikre kunderne let adgang til innovative cloud-tjenester.

Derudover fungerer Nielsen-Marsh som non-executive direktør for en række teknologi-, ISV- og AI-fokuserede startups, der bygger deres services op omkring cloud-baserede tjenester.

  • At være med til at skabe og præge Danmarks stærkeste cloud-forum.
  • At blive en del af et netværk, der gør dig i stand til at høste cloud-teknologiens fordele.
  • En Cloud-ERFA gruppe der er stiftet med det formål at inspirere, vidensdele, udfordre samt udveksle erfaringer på tværs af virksomheder og brancher.
  • At møde danske virksomheder, der fortæller om, hvorfor de har placeret deres it-infrastruktur i skyen, og hvordan cloud åbner op for nye forretningsmuligheder.
  • At få svar på alle dine spørgsmål fra dagens oplægsholdere som alle er førende eksperter på deres felt.
Tilmelding
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer