event mennesker

Fremtidens kommunikation: Hvad skal der til for at du kan følge med morgendagens digitale krav?

Fokus for de fleste virksomheder er på at være på forkant med den digitale udvikling, der går stærkere end nogensinde tidligere. Cisco ved om nogen hvor vigtigt det er at kunne levere ”customer experience” på tværs af teknologiske platforme og med en agilitet der matcher den øgede konkurrence.

Startdato
01. nov. 2018, 08:30
Slutdato
01. nov. 2018, 12:00
By
Ballerup
Adresse
Wihlborgs Konferencecenter, Lautrupvang 8

På dette formiddagsseminar hos Computerworld går Cisco, Netdesign og vi fra Atea i dybden omkring samarbejds-platforme og fremtidens kommunikation.

 

 

Cisco Webex, der er under konstant udvikling, er en komplet kommunikationsplatform der tilbyder både videokommunikation, business messaging, virtuelle møderum samt digitalisering af fysiske møderum. Cisco Webex nedbryder barriererne for effektivt samarbejde mellem brugerne – uanset om det er mellem medarbejdere internt i organisationen eller på tværs af organisationer.

 

Alle kan være med - på tværs af platforme og fuldt integreret for mobile medarbejdere.

 

Du kan forvente korte, konkrete indlæg, demoer og kundeindspark. Alt sammen for at inspirere dig til hvordan du kan udnytte fremtidens kommunikationsplatform.

 

Øzcan Deveci, Business acceleration manager hos Atea, er oplægsholder kl. 10.40 under emnet "Få dine medarbejdere med på virksomhedens kommunikationsrejse". Se programmet her

 

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer