Laddar meny

Hybrid Cloud - et seminar om friheden til at vælge

Atea har – i samarbejde med VMware – fornøjelsen af at invitere dig til et halvdagsseminar, hvor vi sætter den hybride cloud-infrastruktur i fokus!

Startdato
11. apr. 2018
By
Rungstedgaard
Adresse
Rungsted Strandvej 107, 2960 Rungsted Kyst

Atea og VMware har - i samarbejde med IDG - foretaget en grundig undersøgelse af 109 it-beslutningstagere. Analysen stadsfæster tydeligt, at 70 % allerede har hybrid cloud i deres it-strategi. Men for at kunne udnytte og få det maksimale ud af en hybrid cloud kræves indsigt og en overordnet todelt tankegang, nemlig.

  1. Dit on-premise datacenter skal i fokus og moderniseres
  2. Tænke software ind i beslutningerne

En god hybrid cloud løsning er agil og skalerbar, hvor de virtuelle servere kan flyttes mellem fysiske servere. Det kan du eksempelvis med cross cloud technology.

Vi er klar til at inspirere dig. Besøg vores univers og hør mere den 11. April på Rungstedgaard.

 

Kl. 9.30 - 10.00: Hvordan vurderer 109 it-beslutningstagere nutidens og fremtidens it-infrastruktur?

Vi præsenterer en nogle af de væsentligste fund i vores omfattende analyse, udarbejdet i samarbejde med analysebureauet IDG. 109 besvarelser har genereret en række adfærds- og handlingsmønstre, som vi vil dele med dig!

Speaker: René Lange -  Concept Management Director, Atea Danmark A/S

10.00 -10.30: I 2021, vil 50% af alle workloads være i Cloud'en

Omdrejningspunktet i IT industrien i dag, og fremadrettet, er omkring innovation og hastighed, og IT giver virksomheder helt nye måder at gøre tingene på, og ikke mindst at ændre tingene.

Allerede om 4 år, vil 50% af alle workloads være i cloud´en, såvel privat som public, men hvordan skal du som virksomhed gribe dette an, og hvordan bliver i ”hybride” så i kan udnytte al den viden der allerede er opbygget, både hvad angår data men også skills.

Hvordan ser de nuværende, og fremtidige Cloud løsninger fra VMware ud, her tænkes på løsninger, samt partnerskaber med Atea, Amazon, IBM osv.

Speaker: Magnus Backman - Head of Technology, VMware Nordics

10.30 -11.00: 3 skridt til Cloud'en

Hvordan og hvor skal du som virksomhed starte, for at kunne gøre nytte af alle de muligheder som Cloud'en giver? Og hvordan får i faktisk lavet en Hybrid Cloud? Hvor skal I starte?

Roger vil også vise, hvordan man kan flytte en VM fra on-premice/cloud, til en Public cloud, og retur igen uden nedetid, her bliver Hybrid Cloud bevist

Speaker: Roger Samdal – Sr. System Engineer, VMware Nordics

11.00-12.15: Atea Concept management

Når vi taler Hybrid Cloud, hvilke områder er da afgørende at adressere i transformationsfasen?

1. Sikkerhed (Compliance i en hybrid cloud) v. Jørgen E. Hartig

Sikkerhed er et vigtigt element i alle løsninger, og en hybrid infrastruktur giver mange sikkerhedsmæssige fordele - både direkte og indirekte. Fx bliver Shadow IT mere og mere udbredt i virksomheder, som ikke formår at stille de nødvendige services til rådighed for sine brugere, men en velfungerende hybrid infrastruktur gør det muligt at udrulle og understøtte nye services i takt med forretnings behov. Dette kan medvirke til, at forretningskritiske data forbliver i virksomheden og sænker den sikkerhedsmæssige kompleksitet.

En hybrid infrastruktur med en velfungerende og central administration styrker også virksomhedens interne processor og giver et overblik over hvor virksomhedens appilikationer afvikles. Herved opretholder it-funktionen kontrollen og giver virksomhedens ledelse vished om, at driften foregår med minimal risiko.

Speaker: Jørgen E. Hartig – Sales Specialist i Security, Atea Danmark A/S

 

2. Disaster recovery v. Rene Lange

Tilgængelighed og risiko er to vigtige parametre at forholde sig til i driften af din virksomhed. Hvis uheldet skulle være ude, er det altafgørende at kunne genskabe normal drift i løbet af få minutter.

En ægte Disaster Recovery funktionalitet, som sikrer virksomhedens drift, er ikke længere noget, man kun behøver at drømme om. I dette oplæg løfter Atea sløret for, hvordan et tæt samarbejde med VMware har resulteret i, at vi nu kan levere en cloud-baseret ”Disaster Recovery as-a-Service” løsning.

Disaster Recovery as-a-Service leveres ud af vores egne datacentre og integreres i jeres eksisterende VMware miljø. Det betyder at I får flere betydelige fordele, end hvis I selv har ansvaret for virksomhedens Disaster Recovery funktionalitet.

Speaker: René Lange -  Concept Management Director, Atea Danmark A/S

 

3. It-økonomi og Atea Decision Enabler

Atea anbefaler altid at udfordre status quo, og det er fornuftigt at have en kritisk holdning til måden, hvorpå tingene foregår. 

Hvis du får stillet opgaven: Spar 10% på omkostningerne eller hæv effektiviteten med 10%, hvad vil svaret så være? For at kunne tage stilling til sådanne udfordringer, kræver det, at du kender dit udgangspunkt, og det kan Atea hjælpe dig med.

På kun 14 dage kan vi foretage et røntgenbillede af infrastrukturen, og kan ud fra dette komme med anbefalinger til, hvad første skridt skal være på rejsen imod de forretningsmæssige målsætninger.

Denne øvelse kan både resultere i licensbesparelse eller optimering af ressourcefordelingen i infrastrukturen. Dette giver råderum i de økonomiske rammer, som muliggør investeringer i nye værdiskabende løsninger.

Speaker: Rasmus Raahauge -  Sales Manager – It-strategy, Atea Danmark A/S

 

4. Kundeværdi ved Atea Decision Enabler

En kundecase i forhold til Atea Decision Enabler, og hvad dette kan bidrage med.

Speaker: Rasmus Raahauge -  Sales Manager – It-strategy, Atea Danmark A/S

12.15-12.45 Frokost

Tak for i dag!

 

Rene Lange, Atea

René Lange, Director of Infrastructure Efficiency hos Atea

Rene.Lange@atea.dk

Disse analyse fund er genereret i samarbejde med analysebureauet IDG. Respondenterne er udelukkende it-beslutningstagere og svarende er baseret på i alt 109 besvarelser.

 

Her er 4 spændende indsigter

Vidste du at...
  1. Hele 31% ved ikke, om deres datacenter og tilhørende virtuelle servere er beskyttet, hvis de bliver hacket?
  2. Hver 3 kunde, skal have “refresh´et deres storage eller servere indenfor det næste år, og 35% af disse tænker at gå Hyber-converged vejen?
  3. 54% bruger public cloud´s og 70% af disse har hybrid-cloud I deres strategi?
  4. Hele 66% har ikke et værktøj, hvor de løbende kan se hvornår det er øknomisk fordelagtigt at have workloads on-premise eller i cloud’en?

 

Du kan få adgang til resten af de spændende indsigter, når du deltager på seminaret.

 

Kontakt venligst

Anja Winum, Executive Partner Manager hos VMware

Mobil: +45 3078 1064

Anja.Winum@atea.dk

 

 

 

Tilmelding
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer