Laddar meny

Pleje og Omsorg

Frigiv tid til de ældre med FlexCare TV

Hør hvordan FlexCareTV frigiver plejeressourcer fra rutineopgaver til mere omsorgspleje i plejesektoren, bl.a. Region Midt, Region Syd og Region Sjælland.

FlexCareTV er udviklet specifikt til sygehuse og plejehjem og inddrager borgerens eget TV i den daglige pleje og kommunikation. Løsningen indeholder en række funktioner, som hjælper både den ældre og plejepersonalet med at få hverdagen til at glide. Ud over sanse/stimuli TV fra Wavecare, madbestilling og genoptræning via ordinerede fysio-øvelser vist direkte på beboerens TV, kan løsningen sikre aflevering af beskeder og anden kommunikation til den enkelte beboer, og herigennem spare personalet for tid og mange skridt i en travl hverdag. Systemet sørger for opfølgning og bekræftelse på, at beboeren har set beskederne, så personalet ikke behøver at følge op flere gange.

Indlægsholder: Ole K. Rasmussen, PowerNet

Træn hverdagsstrategier med demente

Se hvordan bl.a. Århus Kommune bruger WizeFloor til at hjælpe demente borgere med at indlære og planlægge strategier for, hvordan de kan løse de problemer, de møder i hverdagen. WizeFloor kan bl.a. afspejle de fleste af de vanskeligheder, som demente borgere kan få, og dermed bruges til at træne specifikke strategier ud fra det – fx indlæring af en ny rute. Derudover trænes hukommelse og genkendelighed med udgangspunkt i borgernes egne minder eller interesser, så der er relevans for den enkelte borger.

Indlægsholder: Kommer snart

Hør hvordan bl.a. Århus Kommune har optimeret kommunikationen med de mobile medarbejdere

Effektiv kommunikation og vidensdeling, GDPR compliance, styring af brugere og rettigheder – fordelene er mange ved SharePoint Online og Office 365. Den altoverskyggende ulempe er, at den oplevede brugervenlighed for især mobile medarbejdere ikke er i top – og det medfører ofte skygge-IT fx i form af Dropbox, Facebook-grupper etc. Se og hør, hvordan I enkelt og effektivt får en god udnyttelse af SharePoint Online, og tilmed en høj adoptionsgrad, ved at bruge den simplificerede brugerflade fra SimplySo til SharePoint Online.

Indlægsholder: Mads Nikolaj Bessing, SimplySo

 

Har du spørgsmål?
Lise Pedersen
Partner Engagement Manager, Digital Business Solutions
Tilmelding
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer