Laddar meny

Microsoft Ignite 2018

Kom med på Microsoft Ignite 2018, som igen i år afholdes i Orlando på Orange County Convention Center.

Jeg vil gerne deltage

Tag med på en komplet tilrettelagt tur, fra du stiger om bord på flyveren, til du igen står på dansk grund i København eller Billund. Oplev Ignite med de dygtigste i branchen og med et højt, fagligt niveau.

 

Vi kan, som Nordens største Microsoft Partner, byde på eksklusive indlæg fra nogle af Microsofts ypperste specialister og produktansvarlige. Samtidig vil vores egne kompetente Microsoft-konsulenter hver dag give en kort opsummering af deres iagttagelser fra Ignite-konferencen.

Du vil få mulighed for at høre, hvordan Atea ser fremtiden i forhold til Microsofts produktsortiment under uforpligtende forhold. Du får desuden rig mulighed for at sparre og dyrke netværket med kolleger fra nogle af Danmarks største virksomheder.

Sammensæt din egen personlige agenda

Som noget helt unikt tilbyder Atea sammen med Microsoft at rådgive dig om, hvordan du bedst sammensætter din personlige agenda, så du får mest ud af konferencen. Der tages højde for, om du deltager som repræsentant på det teknisk faglige niveau eller strategisk management niveau.

 

Tilmeldingsfrist: 10. august 2018

Michelle Bea Lund-Müller
Digital Planner
mlmu@atea.dk
Tilmelding
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer