Laddar meny

Microsoft Secure & Productive Workspace - Aarhus

På dette seminar sætter vi fokus på den sikre og effektive arbejdsplads og kommer med vores anbefalinger til, hvordan en sikker, effektiv og cloud enablet arbejdsplads ser ud. Omdrejningspunktet er Microsoft 365, der indeholder blandt andet Windows, O365 og EMS.

Startdato
19. jun. 2018
By
Aarhus
Adresse
Comwell Aarhus, Værkmestergade 2, 8000 Aarhus

Tilmeldingsfrist: 15-06-2018

Har du spørgsmål
John Christensen
Business Manager

Ønsker du en effektiv og sikker arbejdsplads, samtidig med at brugeroplevelsen er i top? 

Ved at anvende de mest effektive og innovative værktøjer på markedet kan vi sammen skabe de bedst mulige brugerscenarier – både inden for sikkerhed og management. Alt dette sker samtidig med, at flere og flere ydelser kommer direkte fra cloud.

Microsoft er ledende på dette felt og tilbyder nogle af de mest innovative og effektive løsninger, der passer til dagens it-landskab.

Vi glæder os til at se jer til en både informativ og udbytterig dag!

 

 

 

Se parkeringsforhold her

08.30 - 08.50: Registrering og morgenmad.

 

08.50 - 08.55:  Velkomst v. John Christensen.

 

08.55 - 09.40: Hør om nyhederne i Windows 10 (1803) v. Solution Architect Palle Hedegaard.

Microsoft releaser en ny Windows version to gange om året. Dette stiller helt nye krav til it-afdelingerne. Vi vil give dig vores bud på, hvordan man holder sig opdateret. Hør også om nyhederne i Windows 10 1803. Vi vil også fortælle om CO-management og om hvilke muligheder det giver for din virksomhed på kort og på lang sigt.

 

09.40 - 10.10: Client operation med Atea v. Business manager John Christensen/Sebastian Bredsdorff.

Aldrig har det været nemmere og billigere at outsource driften af klienterne. Vi giver en kort introduktion til Ateas nyeste client management koncepter og krydrer det med et eksempel fra en kundecase.

 

10.10 - 10.25: HP – en sikker og produktiv arbejdsplads v. HP Danmark.

HP understøtter en sikker og innovativ arbejdsplads med deres laptops og desktops. Se nyhederne fra HP, hvor blandt andet collaboration er understøttet med Bang & Olufsen lyd og noise cancellation. Se også HP tiltag mod visuelle hackere – Sure View, samt mange andre inovative sikkerheds løsninger på klienten.

 

10.25 - 10.45: Pause m. snacks, frugt og vand samt en demo af HP's nyeste produkter.

 

10.45 - 11.30: Security and cloud enabling med Windows 10 v. MVP & Solution Architect Per Larsen
Se hvordan en sikker og moderne Windows klient etableres – med fokus på at levere corporate data til brugerne ved brug af modern management, sikkerhed og deployment. Få fordelene ved en cloud-driven management platform med meget avanceret security intelligence graph, hvor målet er at få produktive brugeroplevelser, som brugeren elsker og IT-afdelingen stoler på.

  • Easy to deploy and manage (Windows Autopilot)
  • Always up to date (Windows Update for Business)
  • Intelligent security, built-in (Windows Defender features)
  • Proactive insights (Windows Analytics)

 

11.30 - 12.15: Security and information protection med AIP og OME i O365 v. infrastruktur arkitekt Kasper Nørregaard.

Vi dykker ned i Azure Information Protection og ser på mulighederne for at beskytte og klassificere data. Herefter kigger vi på Office365 Message Encryption (OME) hvordan man kan sende krypteret post både internt og eksternt.

 

12.15 - 12.45: Frokost (sandwiches og vand) samt demo af HP's nyeste produkter.

 

12.45 - 13.45: Optimér kommunikation og samarbejde med Office 365, Microsoft Teams og Sharepoint v. Customer Success Manager Jørgen Rahbek, Business Manager Kenneth Holmboe og Infrastruktur Arkitekt Jesper R. Voss.


Med udgangspunkt i værktøjer til personlig produktivitet, har Microsoft i de senere år fokuseret mere og mere på optimering af kommunikation og samarbejde på tværs af både interne- og eksterne interessenter. I dette indlæg viser vi mulighederne, og vi tager i særdelshed et kig på Microsoft Teams, som samler såvel nye som eksisterende værktøjer, i ét samlingspunkt for effektivt samarbejde i teams.
"Ud over at være en fantastisk samarbejdsplatform, så er SharePoint Online et af hovedprodukterne i Office 365.

Vi kigger kort på "Team Site" kontra "Communication Site" og ser på hvordan "hub sites" binder tingene smukt sammen. Vi viser kort Flow og hvordan du kan sætte strøm til processer. SharePoint er et arnested for data på tværs af Office 365, hvorfor sikkerhed og governance er essentielt. Vi fortæller kort om nogle essentielle elementer."

 

13:45-14:15 Atea Customer Success Management og Adoption v. Customer Success Manager Morten Dalsgaard.

I takt med at virksomheder gennemgår en Digital transformation, kræver det større forandringer hos IT og hos medarbejderne. Hvordan kan Atea , med et adoptionsfoløb, hjælpe med at få mest muligt ud af Microsoft 365-investering og øge bevidstheden samt forankringen hos brugerne.

 

14.15 - 14.30: Pause med kaffe og kage samt demo af HP's nyeste laptops.

 

14.30 - 15.10: Microsoft Identity and Data Security v. MVP & Solution Architect Per Larsen.

En nem måde at kontrollere hvor, hvornår og hvordan der gives adgang til corporate data og identiteter. Når Azure anvendes som datacenter – om det er IaaS, SaaS eller PaaS – så skal vi sikre adgang til ”admin access”. Vi har ikke denne diskussion om krav for at få adgang til On-Prem datacenter.

  • Identity protection (Azure AD Identity Protection)
  • Privileged Identity Management (AzureAD PIM)
  • Protect at the front door (Conditional Access)
  • MAM vs MDM (Microsoft Intune)

 

15.10 - 15.15: Afslutning og tak for i dag v. John Christensen

 

 

John Christensen
Business Manager
john.christensen@atea.dk
Sebastian Bredsdorff
Business Manager
Sebastian.Bredsdorff@atea.dk
Jørgen Rahbek
Customer Success Manager
jorgen.rahbek@atea.dk
Kasper Nørregaard
Infrastruktur Arkitekt
Kasper.Norregaard@atea.dk
Jesper Voss
Infrastruktur Arkitekt
Jesper.r.voss@atea.dk
Per Larsen
Solution Architect
Per.Larsen@atea.dk
Palle Hedegaard
Solution Architect
Palle.Hedegaard@atea.dk
Kenneth Holmboe
Business Manager
Kenneth.Holmboe@atea.dk

Parkeringsforhold

Der findes parkering under hotellet, på Frederiks Plads og i Bruuns Galleri - alle steder mod betaling. For alle parkeringsmuligheder gælder det, at der afregnes i hotellets reception.

Bemærk venligst, at der findes et begrænset antal parkeringspladser i p-kælderen under hotellet. Vi henviser derfor også til Frederiks Plads og Bruuns Galleri, som begge ligger i kort gåafstand fra hotellet.

Priser for alle parkeringsmuligheder

Besøgskort (ind og ud samme dag): DKK 100,-

Døgnparkering: DKK 150,-

Comwells p-pladser

Ved parkering på hotellets parkeringspladser under hotellet, skal bilens nummerplade registreres i receptionen inden for 30 minutter.

Frederiks Plads

Indkørsel fra Værksmestergade. Ved parkering på Frederiks Plads skal bilens nummerplade registreres inden for 30 minutter.

Bruuns Galleri

Indkørsel fra Værksmestergade. Ved parkering i Bruuns Galleri trækkes en billet i automaten, som medbringes til hotellet 100 m længere fremme.

 

 

Tilmelding
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer