Vær med til at skabe fremtiden med Cloud

Vær med til at skabe fremtiden med Cloud - Aarhus

Cloud ERFA er et vidensdelingsforum, hvor de individuelle agendaer træder i baggrunden, og hvor deltagerne deler viden og erfaring omkring Cloud med henblik på, at vi kan bevæge os hurtigere frem i mod en mere digital hverdag.

Startdato
30. jan. 2019, 09:00
Slutdato
30. jan. 2019, 15:00
By
Aarhus
Adresse
Tangen 4, 8200 Aarhus

Fælles for deltagerne er forståelsen af, at selvom Digital Transformation er på alles agenda, så lever vi også i en hverdag, hvor vores virkelighed og vores infrastruktur kun forandrer sig langsomt. Det er meget få virksomheder forundt at starte forfra med deres infrastruktur, og derfor er virkeligheden, at vi næsten alle sammen lever med en hybrid infrastruktur, hvor vi blander vores eget datacenter med både lokale cloud-leverandører og de store Public Clouds.

 

Få bl.a. indsigt i hvordan Cloud skaber vækst i det mest modne Cloud-marked i Europa (UK) v. Dr. Stuart Nielsen-Marsh, Director Public Cloud Strategy, Pulsant.

 

Formatet på dagen er et indledende indlæg i plenum fra en eksternt indlægsholder – typisk nogen, der direkte eller indirekte påvirker vores Cloud-spilleplade.

 

Derefter deles vi i 3 grupper – hvor vi tilsikrer fællestræk i grupperne. Alle grupper har herefter 3 kundeindlæg med forskellige temaer.

Hvert indlæg er efter modellen:

  • Kort indlæg og herefter diskussion og vidensdeling i gruppen omkring det valgte tema. Med hver gruppe følger en facilitator samt en teknisk sparringspartner.
  • Afslutningsvis er der fælles opsamling i plenum.
  • Vi glæder os til at se dig til Cloud ERFA.

Samlet indtryk af Cloud erfa
(Skala 1 til 5)

4,1

Vil du anbefale Cloud erfa til andre
(Skala 1 til 5)

4,3

Samlet indtryk af indlæggene
(Skala 1 til 5)

4,1

Stuart Nielsen-Marsh KEYNOTE
René Vester Enterprise Architect, STARK Group - Indlægsholder til gruppesessioner
Rasmus Hald Head of Cloud Center of Excellence at A.P. Moller – Maersk. Indlægsholder til gruppesessioner
Tilmeld dig her
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer