Spring til indhold
Tilbage til Events
Webinar

Atea FlexValg: Giv medarbejderne ejerskab og medbestemmelse over it!

Udfordring:

I Danmark er vi verdensmestre i at skifte job! En af arbejdsgivernes vigtigste udfordringer er derfor at finde nye veje til fastholdelse af medarbejdere og viden. Oplev hvordan du knækker koden til øget arbejdsglæde og produktivitet ved at give medarbejderne ejerskab og medbestemmelse over it.

Løsning:

Atea FlexValg tilbyder alt lige fra arbejdsredskaber, finansieret af virksomheden selv, til større sammensatte løsninger, hvor medarbejdere over bruttolønnen selv kan sammensætte den optimale lønpakke. Ved at outsource driften af medarbejdernes løngoder får I både glade medarbejdere samt en ramme, der gør, at I kan fokusere på kerneforretningen uden at skulle spekulere på it.

Alt fra onboardingen af medarbejderen, eventuelle driftsproblemer og administration af nyt udstyr vil blive varetaget af Atea. Jeres interne it skal naturligvis ikke supportere alt slutbruger udstyret – det gør Atea for jer.

Effekt:

Oplevelsen af at få indflydelse på valget af de værktøjer, som er afgørende for at kunne bestride stillingen mest produktivt og komfortabelt, er et kerneelement i fastholdelse af medarbejdere og akkumuleret viden. Derudover ligger der en ekstra motivationsfaktor i, at medarbejderen også kan anvende de udleverede it-værktøjer privat.

 

Arrangementstid
10. sep. 2020, 13:00 - 15:00
By
Online
Tilmeld dig her

Derfor skal du deltage...

 

Overordnet gennemgang af FlexValg

  • Interview med inviterede personer om, hvorfor FlexValg løser mange af de udfordringer, som medarbejdere, IT, HR og økonomi står overfor
  • Interview og dialog om hvordan du lykkes med at implementere en CYOD strategi

 

 

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer